Metamorphosis Contest!

Hey girls!

Asa cum v-am promis de cand am terminat sesiunea, am revenit cu un concurs de make-up…de data aceasta, in parteneriat cu e-cosmetic.ro :D! I put a lot of thought into it, asa ca sper sa va placa si sa va starneasca interesul. Am pornit de la semnificatia primaverii, si anume, reinvierea naturii. Am bazat tema concursului pe transformarea adusa de acest anotimp, pe trecerea de la iarna la primavara. De aici si titlul – “Metamorphosis”.
Reguli : -> trebuie sa fiti follower al blog-ului (fie prin GFC, fie prin mail, twitter, facebook, bloglovin’);
-> trebuie sa aveti minim 16 ani (aceasta este o regula impusa de sponsorul concursului si este verificabila atunci cand introduceti datele din buletin pe site-ul acestuia);
-> puteti sa trimiteti maxim 2 entry-uri de persoana;
-> trebuie sa aveti domiciliul in Romania; 
-> look-urile trebuie sa fie realizate de voi si sa nu fie inscrise la alte concursuri de pe alte bloguri!!!
  Tema si cerinte :

  -> Tema concursului este schimbarea, mai exact trecerea de la iarna la primavara. Vreau sa realizati doua look-uri : unul de iarna, pe o jumatate de fata, si unul de primavara, pe cealalta jumatate. 

    
   Exemplu : 
   (pur informativ, nu copiati look-urile!)

  Vreau ca jumatate din fata sa redea un look potrivit pentru iarna (rece, inchis), iar cealalta jumatate sa arate schimbarea, trecerea la primavara, la caldura, la veselie. Tineti minte ca iau in cont, nu numai machiajul ochilor, dar si al fetei si buzelor. Ma intereseaza sa vad si culorile folosite ca blush pentru fiecare anotimp, rujurile…exact ca in poza de mai sus.

  -> Vreau ca look-urile sa fie “wearable”, nu fantezie, nu pe toata fata, nu cu pene si alte accesorii de genul. Repet, poza de mai sus ilustreaza perfect ceea ce vreau de la voi.

  -> Trebuie sa-mi trimiteti poze close-up (la ochi) si poze full-face (cu intreaga fata); iar pozele trebuie sa fie cel putin de o calitate medie (daca nu-mi dau seama ce-ati facut, nu prea am cum sa jurizez!)

  LATER EDIT : -> va rog sa va scrieti si numele in mail si sa precizati (eventual pe poza) care e iarna si care e primavara;

  -> ganditi-va si la faptul ca atunci cand va faceti poza,  se vede invers…mi-as dori sa fie ca in poza din exemplu :). Pe partea dreapta a fetei faceti iarna, si pe cea stanga primavara.

   Informatii suplimentare : 

   -> aveti 3 saptamani la dispozitie, in perioada 03.03.- 24.03;
   -> in perioada 24.03 – 31.03 voi alege castigatoarele (impreuna cu Michellinne); 
   -> castigatoarele vor fi anuntate pe 1 Aprilie;
   -> daca una din castigatoare nu a urmat regulile de mai sus, va fi descalificata iar urmatoarea pe lista ii va lua locul;

   Premii:

   Pachet Gerovital 

   compus din :    Set 31 de pensule Fraulein38

   Daca aveti intrebari sau nelamuriri, lasati-le jos la comentarii pentru a beneficia si alte fete de raspunsuri :P.
   Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! Daca aveti vreo intrebare pentru mine, va rog sa va uitati intai la sectiunea “F.A.Q.” pentru a vedea daca n-am raspuns deja la ea.
   Va pup, sa fiti cuminti! 😀

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.