Make-up by…u!

Hey girls!

E vineri, deci e ziua voastra! 😀 Vreau sa stiti ca apreciez din suflet toate pozele si review-urile trimise de voi! Acum sa trecem la lucrurile importante, adica fetele frumoase de astazi ;;).


Ioana :

“Buna Koko! […] te urmaresc de aproape 3 luni. Inainte sa devin una dintre admiratoarele tale nu ma machiam, adica utilizam doar strictul necesar fara farduri si chestii complicate […] Acum orice sfat gasesc fie scris fie in format video il ascult/citesc cu placere… Voiam sa te rog daca imi poti da o parere despre machiajul asta. Pupic si o seara buna!”
Andreea

“Buna Koko. Imi place mult blogul tau si am invatat cateva lucruri de la tn :x. Iti trimit pozele mele sa imi spui care este parerea ta. Sunt incepatoare :D.”

Andrada : 
“Heeeei:* Sunt o incepatoare in arta machiajului, dar ma straduiesc sa avansez si contiunui sa tot invat. Urmaresc blogul tau si te apreciez mult pentru ceea ce faci! Sper sa iti placa pozele mele! Te pup!:):*”

 

 Cristina : 
“Buna! Ti-am trimis o poza […] am tinut cont de sfatul tau si mi-am “reparat” sprancenele 🙂 Ai avut mare dreptate in legatura cu ele :*”

Multumesc mult, fetelor, pentru poze! ♥


Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! Daca aveti vreo intrebare pentru mine, va rog sa va uitati intai la sectiunea “F.A.Q.” pentru a vedea daca n-am raspuns deja la ea.

Va pup, sa fiti cuminti! 😀
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.