Review & Swatches : Stila Contouring Trio, Outdoor Girl, Botanics & Collection2000 + Giveaway

Hey girls!

This review is loooong overdue! Trebuia sa-l fac de anul trecut, dar cu toate chestiile pe capul meu : New Year’s Eve, proiecte si acum sesiunea, chiar n-am avut timp. Anyway, motivul pentru care m-am mobilizat de data asta e ca am dat de un produs absolut incredibil & I’m dying to show it to you :D. Produsele mi-au fost trimise de Colourful Bazaar.

04. Collection 2000 Illuminating Dust Instant Shimmer

In primul rand, packaging-ul mi se pare cam mare si inutil, ar putea sa fie la jumate, ca ar avea oricum aceeasi cantitate de produs. E foarte interesant mecanismul de “reglare” a pensulei…in sensul ca poti sa alegi tipul aplicarii, daca vrei ca pensula sa fie mai puffy & large, si deci sa aplici produsul pe o suprafata mai mare (pentru corp, de exemplu) sau poti sa alegi ca pensula sa fie “stransa”, pentru o aplicare mai precisa (pe pometi, de exemplu). Sa nu credeti ca e discret, particulele de sclipici sunt evidente, deci nu e  foarte potrivit pentru zi…dar pentru o seara out, e superb. Bine, banuiesc ca depinde si de preferinte…sunt multe femei care, chiar si seara fiind, nu suporta sclipiciul. Anyway, personally I think it’s beautiful! E un sclipici auriu, iar pielea arata gorgeous, ca si cum ar reflecta razele. Cred ca s-ar vedea absolut superb combinat cu un blush peachy, pe un ten bronzat. Din punct de vedere al rezistentei, nu e cine stie ce. Dupa 1-2 ore, particulele de sclipici dispar si ramane o stralucire discreta.
Swatch : 
3. BOTANICS Eye Colour – 90 Sage

Nu mai auzisem de firma asta pana acum, dar dupa putin research am aflat ca ar contine produse strict “bio”. Asadar, acest fard este facut din incrediente naturale si “safe to use”. Culoarea este foarte frumoasa, un fel de Eggplant. Nu e foarte pigmentat, e discret, dar devine mai vibrant aplicat peste o baza. Are un finish satiny si e usor de blenduit. Mama deja a pus ochii pe el :))

 Swatch :

(1 – aplicat peste fdt; 2 – aplicat peste Jumbo Milk)

2. Outdoor Girl Eyeshadow Trio – 5 SKYE

 

 Imi place cutiuta, e mica, portabila, e chiar cute. Culorile sunt foarte pigmentate, cele din capete au un finish shimmery, cu mici particule de sclipici, iar cea din mijloc e frosty. Griul asta charcoal (stanga) mi se pare absolut superb, iar combinat cu auriul, e foarte potrivit pentru un look smoky golden, perfect pentru Valentine’s Day, ca tot se apropie :P. Culoarea din mijloc e interesanta, dar nu o prea vad combinata cu celelalte doua. De fapt, daca va uitati la toate variantele acestei palete, combo-urile de culori sunt ciudatele :)).

 

Swatches : 

 (rand1 – aplicat peste fdt; rand2 – aplicat peste Jumbo Milk)


1. STILA Contouring Trio 

Si am ajuns la “my love” :)). Folosesc produsul asta zilnic de vreo trei saptamani. Mi-e frica ca o sa se termine la cat de des/mult il folosesc :)). Packaging-ul e gorgeous, ca la toate paletele Stila. Cand o deschizi, are o oglinda destul de maricica, luminite pe margini (care se aprind cand e intuneric) si o folie de protectie peste cele 3 pudre, cu denumirea fiecareia. Mi se pare super useful, intrucat e “multitasking” si portabila. Puteti, cu o singura paleta, sa va machiati si ochii si fata. Nuanta deschisa, “light”, e mata si o folosesc fie pe pleoapa mobila, fie ca highlight sub sprancene, fie ca highlight pentru pometi. Nuanta din mijloc, “flash”, pare inchisa, dar de fapt ia culoarea pielii, if that makes any sense. Are particule mici de sclipici, se aplica uniform si se poate folosi pe pleoapa, sau ca highlight pe pometi. Nuanta inchisa, “dark”, poate fi folosita pentru contouring. Eu o folosesc pentru sculptarea obrajilor si ca umbra in pliul pleoapei.  Toate nuantele sunt foarte pigmentate si rezista intreaga zi, chiar imi place mult. I’m definitely purchasing this after it’s finished!
Mica demonstratie : 

How cool is this???
Swatches : 

Ce trebuie sa faceti?
1. Sa alegeti 1 Fard Botanics Mono (din cele 4 nuante existe) si 1 Trio Outdoor Girl (din cele 4 variante existente) pe care ati vrea sa le castigati, eventual puteti sa va si argumentati decizia.

2. Sa precizati in comment si adresa voastra de mail (sau un nume, ceva) sa pot sa dau de voi dupa.

Fardurile sunt oferite de Colourful Bazaar.

Giveaway-ul este deschis pana sambata seara, la 00:00. Castigatoarea va fi aleasa cu random.org! 

Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! Daca aveti vreo intrebare pentru mine, va rog sa va uitati intai la sectiunea “F.A.Q.” pentru a vedea daca n-am raspuns deja la ea.
Va pup, sa fiti cuminti! 😀

 Special K

Comments

  1. MihaelaS says:

    Buna! mie mi-ar placea fardul acela mov de la Fard Botanics Mono si ultima cutiuta de la cel cu 3..5 SKYE ;))

  2. Madlen says:

    Fardurile botanics mono par foarte nteresante si nu am avut ceva bio pana acum.ar fi interesant.toate culorile imi plac,dar cred ca mi-ar placea cel mai mult acel crem,maroniu,pentru ca ar merge sa-l folosesc zilnic.iar dintre fardurile trio mi-ar placea ultimul,caci contine albastru deschis,culoarea mea preferata.
    Te urmaresc cu numele de madalinasiesu si mailul meu e madalinasiescu@yahoo.com
    Multumim pentru giveaway!

  3. Gabishoara says:

    Neata,

    Mi-ar placea sa castig fardul mov de la Boots ( pt ca-mi place firma; mai am ceva produse de la boots) si ultima trusa trio ( ca sa incerc sa realizez smoky goldenu-ul de sf valentin :P)

    O zi frumoasa!

    PS: nu cred ca o sa-mi pun adresa de mail in comm, la vedere, dar te urmaresc cu contul google, cu numele Gabishoara

  4. Paula says:

    Buna,
    dintre fardurile mono, mi-ar placea sa-l am pe cel mov, iar dintre truse, mi-ar placea sa o castig pe ultima.
    Paula Iuliana (te urmaresc si pe facebook, cu numele Paula Haiura)
    o zi minunata!

  5. Dee says:

    Mornin' Koko,

    Dintre Fardurile Botanics Mono as vrea sa il castig pe primul din poza, cel bleu si dintre cele Trio Outdoor Girl tot primul cu verde si galben! 😀

    Diana (deedee411h@yahoo.com)

  6. Lyly@n@ says:

    buna koko .. mie imi place nuanta mov de la Botanis Mono si 5 SKYE de la outdoor girl .. te pup ,muult succes
    lylyana_90@yahoo.com

  7. Vultur Daiana Petruta says:

    Buna!Imi place mult fardul acela maro deschis si prima trusa trio pentru ca verdele ma avantajeaza, mi-ar placea mult sa le castig!Adresa de email:petruta1990@yahoo.com.Multumim de giveaway!

  8. Anonymous says:

    Buna,

    Cel mai mult imi place fardul mov, dintre cele mono, iar dintre fardurile trio, imi place cel la care ai facut review..nu am mai folosit produse bio si de aceea as vrea sa le incerc, poate ma reprofilez 😀

    Bafta la examene !

    ancazzz2002@yahoo.com

  9. LazyCat says:

    Mi-ar placea fardul mov(cred ca ar merge f bine cu ochii mei verzi:D).Din punctul meu de vedere sunt produse bune cele de la Boots/Botanics.Si ca trio Outdoor Girl a doua varianta,cea cu 2 rozuri si un verde pal.Nu am incercat pana acum,dar sunt sigura,daca tie ti se par bune merita:)
    :*

  10. Laura Driha says:

    Mi-ar placea albul de la Botanics Mono si prima paleta (cea cu doua nuante de verde!) de la Trio Outdoor Girl!
    Oricum toate sunt frumoase!!!
    corinne_dr@yahoo.com

  11. Andreea says:

    Buna!

    Mie mi-ar placea sa casig al doilea fard mono si prima trusa 😀
    Te urmaresc prin GFC cu numele Andreea.
    Thanks!

  12. Anonymous says:

    Buna koko. Mi-as dori foarte mult sa castig aceste farduri:D.De la Botanics mi-ar place cel mai mult cel maroniu,perfect pentru zi si perfect stilului meu.Iar din paletele acelea trio, mi-as dori a 2-a paletuta:D. offf..cat imi plac:D. te urmaresc de ceva timp si iti spun k zilnic intru s avad ce ai mai postat:D…btw azi peste catteva ore am examen si uite-ma ce fac;)). te pup si bafta in tot ceea ce faci:*
    alina

  13. Bonnye says:

    Mi-ar placea Fard Botanics Mono-albastru si Trio Outdoor Girl-ca a ta, ultima.
    Te urmaresc ca Bonnye, iar mail-ul: bonnye_from_sweetland@yahoo.com
    Multumim, Koko!:*

  14. clarra says:

    Buna, Koko!
    Mi-ar placea fardul Botanics alb si fardul trio ce contine negru (cel din dreapta jos)

    Adresa mea de mail este flori.corpaciu@gmail.com

  15. Geo. says:

    Eu mi-as dori pe cel maroniu de la Botanics, iar dintre palete pe cea cu 2 nuante de verde si o nuanta de galben 🙂

    mail: geo.remember@yahoo.com

  16. Claudia says:

    Cred ca la fardul mono as alege movul, pentru ca sunt innebunita dupa movuri, si la fardul trio l-as alege pe cel prezentat de tine. E superb. Mail: aida5891@gmail.com

  17. Lexxara says:

    Chiar imi fac cu ochiul fardurile de la Botanics,sunt foarte ieftine..si sunt recomnandate de tine:)!Mi-ar placea nuanta de alb de la Botanics si din TRIO..paleta a doua..are culori foarte dragutze:)
    e-mail:alexandra_rebelde27@yahoo.com

  18. Imi plac fardul Trio Outdoor Girl format din culorile verde, verde deschis si galben pai si fardul 1 Fard Botanics Mono – mov .

    Acestea sunt culorile necesare mie, am avut vreo 2 nuante de mov dar s-au terminat. Cat despre cele cu verde, marturisesc ca nu am incercat niciodata culorile si tind sa cred ca s-ar potrivi cu mine( ten usor masliniu vara, par saten inchis, ochii caprui).
    smilingelf@gmail.com

  19. Amyra says:

    Hey :*
    Imi place fardul bleu de la Botanics Mono si primul de la Trio Outdoor Girl.
    E.mail: muffin_amyra@yahoo.com
    Have a good day! :*

  20. yoana says:

    buna..eu l-as alege pe cel maro si trusa cu nuanta de turcoaz (prima de jos) 😀 bafta tuturor concurentelor..
    e-mail calitu.ioana@gmail.com

    P.S am si eu un giveaway pe blog daca vrei sa participi la el..

  21. bioana says:

    sunt foarte frumoase toate ,cel mai tare imi place mono-ul maroniu si ultima trusa trio.
    e-mail:ioanab_9@yahoo.com

  22. Luiza says:

    Buna! Multumim pentru giveaway. Din fardurile mono l-as alege pe cel mov iar din fardurile trio as alege ultima paletuta.
    e-mail: munteanuluiza@yahoo.com
    O zi superba!

  23. Imi incerc si eu norocol :)…din cele mono l-as alege pe cel mov (ptr ca imi place mult culoarea) si din cele trio pe cel la care ai facut review. MAilul meu: joliessedesign@yahoo.com

  24. Mariii says:

    Imi doresc foarte mult un fard de la Botanics si un trio; toate variantele au culori superbee. 😡
    As alege fardul maro de la Botanics iar din trio as alege varianta din dreapta sus (cea cu verdele-turcoaz, roz si bej).
    e-mail : coloured.feelings@yahoo.com
    Te urmaresc pe facebook cu numele Mari Pante

  25. Deea says:

    Buna.
    Din fardurile mono mi-ar placea cel alb,iar din cele 3 mi-ar placea ultima.
    e-mail: bbe.lv@yahoo.com
    numele cu care iti urmaresc blogul este Andreea (avatar cu sprancene)

    http://www.andreeaptk.blogspot.com

  26. ada90 says:

    🙂
    Ce de lucruri frumoase:)Ce culori:)Imi place nuanta de mov de la Botanics si ultimul Trios, cel cu negru:)
    adryana_90r@yahoo.com

  27. Alexandra says:

    Pentru Fardul Botanics Mono mi l-as dori pe cel mov pentru ca imi sta f bine cu mov.. cat despre paleta Trio, ultima,care banuiesc ca e cea prezentata de tine..
    email : alexandra.2212@yahoo.com

  28. Cristiana says:

    hello
    mi-ar placea nuanta de alb si ultima paleta
    cristianakiki@yahoo.com

  29. Wow, cate review-uri!
    sa stii ca si mie imi place chiar foarte mult sclipiciul. :))) Mi se pare ca avem aceeasi paleta Urban Decay, stii Midnight Cowboy rides again? L-am folosit foarte mult (spre deosebire de alte culori gen verde inchis si albastru de care aproape ca nu m-am atins). Mi se pare superb efectul de sclipire seara, desigur nu exagerat dar acolo putin macar. (AH si la fel accesorii de par cu "cristale" deh adevarate sau fake dar ideea…Mi-am luat o clama de la Accessorize). Hai ca m-am pus pe povesti.
    ma tenteaza foarte mult acel trio pentru sculptarea fetei nu am avut ceva asemanator si spre deosebire de tine eu chiar am nevoie pentru ca desi am fata ovala impresia e de rotunjire si asa caar fi cazul sa mai lucrez la asta.

    Sa particip si la concurs. Din fardurile mono imi doresc pe cel alb. Am o obsesie cu fardurile albe le folosesc uneori ca baza in general imi plac culorile deschise si asta e perfect. Iar din cele trio pe cel din stanga jos, roz deschis roz intens si bleu. Ador combinatia roz si turcoaz iar acele culori se apropie de ideea respectiva, vara arata senzational.

    Te pup!

  30. Aurelia says:

    Buna!Te urmaresc cu numele de Aurelia.Mi-as dori foarte mult sa castig Fardul Botanics Mono Mov , deoarece sunt pasionata de mov si-l folosesc des cand ma machiez.In ceea ce priveste trusele Trio Outdoor Girl mi-as dori-o pe a treia, deoarece imi plac culorile.
    Adresa de email este :aureliaeftene@yahoo.com

  31. Dintre fardurile Botanics Mono, l-aş vrea pe al doilea, pe cel maro, pentru că pe mine întotdeauna m-a avantajat culoarea aceasta. Iar dintre fardurile Trio Outdoor Girl, tot a doua paletă, cea cu bleu, roz şi crem.
    dancing_vampire23@yahoo.com

  32. Andreea says:

    Dintre fardurile mono imi doresc fardul mov, pt ca eu am un mov deschis care aproape nu se vede pe pleoapa. Bineinteles, ma incanta idea unui fard eco.Din paleta trio imi place setul cu 2 nuante de roz.
    only_andreea_4u@yahoo.com

  33. Andreea A. says:

    Buna! Par foarte interesante fardurile oferite de tine. Dintre cele mono il prefer pe cel maroniu, iar dintre trio-uri pe cel prezentat de tine.
    Te urmaresc pe facebook cu numele Andreea Androne.
    Te pup!

  34. CocoCiuci says:

    mi-as dori nuanta de maro de la Botanics si primul trio din poza(verde & galben) mi-as dori sa le incerc pe amdoua pt ca nu am auzit de ele pana acum si par destul de interesante

  35. Madalina says:

    Buna ! Abia ti-am descoperit blogul si mi se pare super si de ajutorrrr pentru incepatoarele ,in ceea ce priveste machiajul, ca mine !
    Imi place mult STILA Contouring Trio din reviewul tau !

    Pentru giveaway, din fardurile mono mi-a placut cel mov, iar din trio as vrea trusa a doua din dreapta jos.
    email – sam_deea@yahoo.com

  36. Eva says:

    Buna,
    dintre fardurile mono, mi-ar placea sa-l am pe cel mov, iar dintre truse, mi-ar placea sa o am pe ultima.
    dulce_ingerash2002@yahoo.com

  37. kelu007eu says:

    Buna,
    dintre fardurile mono, mi-ar placea sa-l am pe cel maro, iar dintre truse, mi-ar placea sa o castig pe ultima.
    e-mail kelu007eu@yahoo.com

  38. Buna 🙂
    Din fardurile mono l-as vrea pe cel alb .. iar din palete .. pe cea la care ai facut review in acest post .

    ioanna.makeupblog@yahoo.com

  39. Camy says:

    Buna!
    Te urmaresc cu numele Camy, mail: camellia.muresan(at)yahoo(dot)com
    A vrea sa castig fardul mono alb pt ca e perfect pt highlight si fardul trio al patrulea pt ca imi plac f mult culorile.
    Chiar mi-ar placea sa incerc farduri bio, nu am avut ocazia pana acum.

  40. Ireene says:

    Buna Koko!

    Dintre mono-urile expuse as alege bejul acela rozaliu, iar dintre trio-uri, ultimul trio de jos mi s-ar potrivi cel mai bine.

    rawscientist@gmail.com

    ———————————————–
    http://rawscientist.blogspot.com

  41. Irynuk says:

    buna!
    te urmaresc cu numele irynuk
    Dintre cele mono imi place cel mov pentru ca ma machiez des cu acesta culloarea si ma prinde bine,iar din cele trio mi-ar place ultima!
    adresa mea de mail:petrisorelena60@yahoo.com

    bafta tuturor!

  42. only-m3 says:

    Buna . Dintre fardurile mono imi place cel crem pentru k e culoarea pe care o folosesc zilnic, iar din cele trio imi place ultimul…cel cu negru.
    mailul meu : looking_after_lov3@yahoo.com

  43. bondarica says:

    Hello 🙂 particip si eu..:)

    De la botaniscs mi-as dori fardul mono mov:D si de la Outdoor Girl mi-as dori ultima trusa trio (cea pe care cred ca o ai si tu prezentata mai sus la swatch) :)…
    acum astept sa vedem dak imi surade norocul:D

    Adresa de mail: blaiedutz @ yahoo . com

  44. Machiaj Ochi says:

    Mi-ar place sa castig fardul mono cel mov, iar la trio mi-ar place al doilea, cel roz, verde si crem deschis.

    Ma gasesti pe blogul meu, oricum eu iti urmaresc blogul zilnic 😉

  45. Schumitza says:

    mi-as dori fardul mono mov ca arata asa bine si mi-ar placea sa fac un smokey mov cu el. iar din trio-uri cred ca ultimul ca de mult am nevoie de un gold misto.

    GFC: schumitza
    email raluca_morariu2000 (at) yahoo (dot) com

  46. morphine says:

    Fard Botanics MONO: mov<3
    Trio Outdoor Girl: al 3lea,roz/rooz/albastru:)

    Nu-ti las mailul,ca,oricum iti urmaresc blogul zilnic..ma rog de cand e sesiunea mai mult noaptea:D
    pup

  47. alice.left says:

    Hello, ma inscriu si eu pentru fardul mov si pentru paleta din dreapta jos (cea cu charcoal). Te urmaresc prin GFC ca "alice.left", adresa mea de email este alice.left@gmail.com

    Multumim de giveaaway!:*

  48. Ana says:

    Hey Koko 🙂
    Super noul giveaway! Din nuantele mono mi-ar placea cel mov (culoarea mea preferata in materie de farduri) iar din trusa trio ultima, cea cu negru 🙂
    Hug, Ana
    crazi_hito@yahoo.com

  49. Lestie says:

    Buna,
    mi-as dori foarte mult sa castig fardul mov si a doua trusa de pe randul de sus.
    Te urmaresc sub numele de Lestie iar adresa mea de mail este goth.ang3l[at]yahoo[dot]com

  50. Anonymous says:

    Buna..Fard Botanics Mono cel alb:X iar din cele trio mi-ar placea al 4:D. Ms:* georgiana.madalina87@yahoo.com

  51. Gabitza says:

    Servus Koko! Ce-mi place ca ne oferi giveaway-urui atat de des.
    Eu as alege fardul botanics maroniu iar dintre paletele trio imi place cea prezentata de tine: SKYE; pentru ca negrul ala e super pigmentat.
    Merci!
    gabriela.ciobotaru[at]ymail[dot]com

  52. Ana Maria says:

    Hey!
    Fardurile sunt foarte frumoase si cu toate ca nu sunt chiar atat de multe culori, eu mi-am gasit cate un look ce se poate crea cu ele.
    Ca fard mono l-as alege pe cel alb pe post de iluminator, pe care sa-l folosesc imediat sub spranceana; iar din paletele cu 3 culori pentru mine cea mai potrivita este ultima, cu maro, bleu si albastru inchis. Imi place aceasta paleta pentru ca maro-ul din ea + fardul alb de la Botanics merg pentru o tinuta de zi cu zi, cuminte, care sa-mi puna in evidenta ochii caprui. Apoi, pentru un eveniment deosebit pot folosi albastrul inchis + fardul mono alb, obtinand astfel un efect puternic de evidentiere a ochilor. In ultiul rand, fardul bleu din paleta OC cred ca l-as folosi mai mult vara, pentru ca pare ca s-ar potrivi mai bine pe un ten proaspat bronzat!
    & my email is ana_maria_cncv@yahoo.com

    Have a nice day today & everyday! 🙂

  53. Melutz says:

    Heey :*

    Din fardurile mono l`as alege pe cel portocaliu inchis si dintre trusele trio , pe prima 😀

    Multumim pt giveaway 😀 esti o scumpa :*

    miss.melss@yahoo.com

  54. Ally says:

    Chiar ma incanta si pe mine ideea de bio ! Ce-mi place cel mai mult e Collection 2000 Illuminating Dust Instant Shimmer !

    Giveawayyyy ! Tu chiar esti grozava ! Nuantele fardurilor pe care vrei sa le dai sunt superbe !
    Eu as vrea din fardurile mono pe cel alb, iar din trio as alege varianta din dreapta sus. <3
    Multumim mult K !

  55. Gya says:

    Buna Koko
    As dori fardul mov de la Botanics si ultima trusa de la Trio Outdoor Girl (maro, bleo, albastru inchis), si motivul pentru care le vreau…they are adorable.
    Te urmaresc sub numele de Gya
    Email: gya.makeup@yahoo.com

  56. Amalia says:

    How cute.Foarte faina trusa Stilla, ca majoritatea truselor Stilla de fapt.
    Mi-ar placea sa incerc fardurile pe care le oferi la giveaway.In special movul de la Botanics si trio-ul cu bleumarin, din dreapta jos.Cred ca sunt culorile care mi se potrivesc cel mai bine.

  57. Anonymous says:

    Hmmmm ce minunatii aici:X:X as vrea muulte dar…sa revenim:D fardul mono sa fie d oua cul dupa cel albastru deschis,iar din cele 3 ultima paletuta.De ce le vreau?Pt ca nu am mai avut fard bio si sunt tare curioasa.Multumim pt tot.P.S iti urmaresc blog'ul in fiecare zi,chiar daca nu comentez mereu pe aici,te admir in tacere;) si te urmaresc cu alt nume.Mail'ul meu este raluca_ralucetu@yahoo.com Succes!

  58. Anonymous says:

    Buna! dintre fardurile mono imi place cel alb iar din cele trio cel cu verde si cu galben [niciodata nu am detinut un fard galben si as fichiar curioasa] adresa mea de mail este scooby_ioana@yahoo.com Ioana

    p.s vreau sa te felicit pentru blog

  59. hey Koko
    Din fardurile mono mi-ar placea cel crem,peachy sau auriu ca nu prea imi dau seama de culoare iar din cele trio mi-ar placea ultima paletuza ca, contine aceeasi culoare care mie personal imi place mult
    mail:extravagance_shop@yahoo.com si te urmaresc prin Gfc cu acelasi nume

  60. Iulia says:

    vreau si eu sa'mi incerc norocul , cine stie… sunt foarte dragute toate fardurile dar din cele mono Fard Botanics Mono – Mov si Trio Outdoor Girl – dreapta sus (verde, roz, bej)
    si… Stila contouring mi se pare geniala.. chiar imi caut o astfel de trusa, insa parca e un pic exagerat pretul.. poate ma mai gandesc 😀
    mail: juliasomething@yahoo.com

  61. Salutare,
    Cel mai mult imi place fardul mono alb (sper sa fie mat – in poza asa arata), iar din cele trio prima mi se pare ca are niste nuante foarte frumoase si interesant de combinat.
    e-mail: iftimi_adina@yahoo.com

  62. Buna,

    Sunt interesante fardurile. Din cele mono cel mai mult imi place cel maroniu iar din truse cea care contine cele doua nuante de roz (in ultimul timp ma machiez destul de mult cu roz) 🙂

    Email meu este: kinky.diary [at] gmail [dot] com

  63. Anca says:

    Uuu they look pritty! Imi place fardul mono mov! I just can't get enough of purples. Recunosc ca nu imi place niciun trio in mod special, poate ultimu dar meh.

    lovelly_ank@yahoo.com

  64. A.M. says:

    buna. mi-ar placea primul mono (turcoaz) si primul trio (stanga sus). nu am incercat acest gen de produse si sunt curioasa in special de cel botanics.
    multumim pentru giveaway!

  65. imso90s says:

    imi fortez din nou norocul. Din fardurile mono, preferatul meu e cel violet, iar la trio-uri, cel la care ai facut deja review. adresa de mail: imso90s@yahoo.com

  66. Alexa says:

    Imi plac mult culorile din ultimul trio,cel la care ai facut si tu review,iar din fardurile mono mi-ar placea a 2a nuanta,este o culoare mai discreta perfecta pt.zi.
    email:g.alexandra_91@yahoo.com

  67. Anonymous says:

    Buna , Koko>:D<
    Din fardurile mono mi-ar placea cel maro , iar din cele 3 mi-ar placea al 3-lea ( adica cel cu roz deschis, roz inchis si albastru =P~ ) .

    Email : mikkyteo0310@yahoo.com

    Te puuup:*
    Mikky.

  68. Anonymous says:

    Buna Maria:)
    Te urmaresc de ceva timp, insa in liniste si te admir pentru eforturile pe care le faci incat sa poti supravietui:)).
    E prima data cand particip la asa ceva,so…
    Mi-as dori din fardurile mono pe cel maro, iar din trio pe ultimul .
    extravagance.qdoll@yahoo.com .Te pup!

  69. Anonymous says:

    Hey Koko, :*
    Mi-as dori fardul maro ,din seria "mono" , si din seria "trio" a3-a varianta , cea din stanga jos :X Multumim pt. acest giveaway>:D<

    email : kidulinha@yahoo.com

  70. Byutzika says:

    ceau:* mi`as dori fardul mono mov (pentru ca al meu tocmai s`a terminat) si din trio mi`ar place ultima trusa cu albastru inchis, deschis si maro. Te urmaresc cu numele de bianca han
    e`mail byutzik_a@yahoo.com
    Te pup!:*

  71. GabrieLLe says:

    Buna!

    As alege nuanta de violet din Fard Botanics Mono
    si paleta cu verde din Trio Outdoor Girl, as face un look usor smokey cu cele 2 produse si l-as putea adapta in fuctie de zi sau noapte!
    E-mail: sweety_girl_19942007@yahoo.com
    te pup>:D<

  72. Diana says:

    As fi incantata daca as castiga frdul mono maro, iar dintre cele trio l-as vrea pe al 3lea cel cu mov roz si albastru, deoarece am ochii verzi-caprui si imi sta bine si cu mov si roz. emal capshulicious@yahoo.com

  73. Ada says:

    Buna 🙂

    Din fardurile mono, mi-ar placea nuanta alba, iar din cele trio, mi-ar placea cel din dreapta sus 🙂
    Mi-as dori sa castig, fiindca nu am avut vreun fard din aceste game si as vrea sa le incerc 🙂

    te pup 🙂

  74. Suzana Hirzoiu says:

    Hello! Mi-ar placea cel mov de la Botanics, iar de la Outdoor Girl Eyeshadow Trio, pe cel caruia i-ai facut tu rewiew, sunt culori care imi plac mult.

    Te urmaresc cum pot :)) Te am in GReader, prin Gfc, pe Facebook, cu Suzana Hirzoiu (suzana.hirzoiu@gmail.com)

  75. Honeÿ Bunny says:

    Hey! :*
    Din fradurile mono mi-ar placea cel mov(e nuanta mea de mov preferata,care tocmai e pe terminate),iar de la Trio Outdoor Girl prima paletuta(prima culoarea din paleta mi se pare gorgeous)….
    lucya_2008_lucya@yahoo.com email'ul meu si nickname Honeÿ Bunny .

    Kisses from Honeÿ Bunny!
    (_ _/) ♥
    (='.'=)♥
    (")_(")_♥
    http://charmy-bunny.blogspot.com/

  76. Anonymous says:

    Buna.
    Din fardurile mono mi-ar placea cel maro, iar din cele 3 mi-ar placea .. cea din stanga , jos :X:X:X cea cu roz deschis si inchis , si albastru :X

    spidy_teo@Yahoo.com

  77. simi_for says:

    Buna, cat de frumose sunt nuantele!!! Mi-ar placea nuanta alb de la Botanics, iar din cele Trio -5 SKYE, imi place mult nuanta din mijloc.
    E-mail-ul meu: simi_for@yahoo.com
    Pupici

  78. cristinamar says:

    Dintre fardurile Botanics Mono il aleg pe cel deschis ( din dreapta jos) si dintre Trio Outdoor Girl il aleg pe cel din stanga jos.
    cristinamar8@gmail.com

  79. Iulia says:

    Ma gandesc ca poate am si eu vreodata noroc la random.org :)). Mi-as dorii nuanta de turcoaz de la Fard Botanics Mono si prima trusa Trio Outdoor Girl in care se regasesc mai multe nuante de verde. Am facut aceste alegeri pt ca imi plac nuantele de verde-turcoaz-albastru, in general cele toate care deriva din "aqua". Mi se pare ca ma impac cel mai bine cu ele si nu le pot avea pe toate oricat de mult m-as stradui. Pupici!

  80. irish91 says:

    hy
    din fardurile mono imi place cel alb pentru ca folosesc alb in aproape toate machiajele de zi
    iar din trio imi place cel la care ai facut review.
    e-mail: i_irina_g@yahoo.com

  81. Anonymous says:

    Buna :X Mi-as dori fardul maro pentru ca este foarte frumos si cele 3 culori din stanga jos :X sunt adorabile :X:X:X:X:X
    E-mail : jeni0710@yahoo.com

    E.

  82. Ema says:

    Heii koko.
    Din fardurile mono mi-ar placea al doilea, iar din cele trio mi-ar placea a2-a 🙂
    xoxo :*

  83. ioannah says:

    Salut,..mi-ar placea fardul mov de la Botanics Mono si din Trio Outdoor Girl cea din stanga jos pentru ca, cu toate 4 nuantele as putea incerca machiajul facut de tine "Ella – Need your love".
    e-mail: tom_ioa15@yahoo.com

  84. Hey Koko, multumim pentru giveaway in primul rand! Mi-as dori fardul mov deoarece la ochii mei caprui cred ca se potriveste cel mai bine, i just love purple:X si dintre trio-uri cred ca cel din colul din dreapta jos, deoarece nu prea ma machiez cu acele culori si as incerca ceva nou 😀

  85. katie_589 says:

    Buna..de mult vreau sa incerc un fard bio..si cred k asta ar fi o okazie perfecta:)..din fardurile mono cel mai mult imi place cel maro.iar la fardurile trio imi plac cele prezentate de tine..
    e-mail:katie_589@yahoo.com

  86. Nellz says:

    heii ;;)
    dintre cele mono eu l`as alege pe cel turcoaz,motiv pentru ca este culoarea mea preferata si dintre cele trio pe cea de`a treia paletuta;;)
    :">
    te urmaresc prin GFC: Nellz
    email: nelly_honey2000@yahoo.com
    pupici:*

  87. Anonymous says:

    Imi doresc foarte muuuult fardul alb :X si cele 3 farduri din dreapta jos :X:X:X sunt superbeeee !

    Multumim muuult, esti o scumpa :*

    email : m.mikk@yahoo.com

  88. dedeea says:

    Buna:)
    Din fardurile mono mi=ar placea cel mov..iar din trio varianta din dreapta sus:)
    Mi-as dori sa castig deoarece chia rsunt pasionata de make-up si vreau sa incerc cat mai multe farduri:)
    email:adisor68@yahoo.com

  89. Anonymous says:

    Buna :* In primul rand esti o draguta pentru ca vrei sa ne faci cadouri :X
    Mi-as dori 😕 fardul alb :X ,iar din cele 3 mi-ar placea enorm ultima :

    email : deeulinha@yahoo.com

  90. Oanna Oanna says:

    Mi-ar placea sa catsig fardul cel mai deschis din cele mono – bejul ala si trio-ul cu roz deschis in mijloc deoacere nu am auzit de aceste produse pana acum si ar fi o sansa perfecta :).

    xoxo_crazypussycat[at]yahoo[dot]com

  91. rozza says:

    Buna Koko :).
    Dintre fardurile mono as alege pe cel mov, iar dintre trio`uri cel din stanga jos [al treilea]. De ce? Pentru ca de cand am facut o alergie la ochi si mi-am aruncat toate fardurile, acuma duc lipsa de nuante traznite. Iar culorile alea par dementiale. Cel putin tri`oul e =p~.

    Te urmaresc cu numele de rozza, iar mailul meu e rozza283@yahoo.com.

    Te pup si bafta cu sesiunea!

  92. Anonymous says:

    ce dragutze sunt fardurile 🙂 hai sa-mi incerc si eu nororcul 😉
    fardul mono maro, si dintre trio-uri, cel din stanga jos, cu 2 nuante de roz.. dar oricum nu castig :)))
    alyna_love63@yahoo.com

  93. AlexantzA says:

    Ooo, ce ne mai bucuri tu pe noi:D:X
    Mie mi-ar placea exact fardurile pe care le-ai primit tu: mono 90 Sage si trio 5 SKYE. Sunt superbe de-a dreptul, mai ales trio-ul.
    Te pup:* (in loc de mail las numele: Bacanu Alexandra)

  94. Alice says:

    Buna!
    Mi-ar placea fardul mono in nuanta aceea superba de caisa (cel putin asa se vede la mine), iar in varianta trio mi-ar placea ultima trusa. Am auzit de firma Botanics, dar niciodata nu am avut ocazia sa le testez.
    Te urmaresc cu numele de Alice.

    e-mail: make_upaddict@yahoo.com

  95. Amy says:

    hey 😀 super faine produsele..mai ales trusa Stila..sa le folosesti cu placere :*

    cat despre mine..imi place mono-ul maroniu pentru ca sunt adepta maroului si a culorilor neutre in general pe pleoape..il pot purta zilnic deci..iar la trusa imi place ultima pentru ca(virgula) cum spuneai si tu ,poti face un smoky foarte fain cu ea 🙂

    a.melody91@yahoo.com

  96. Schumitza says:

    as vrea fardul mono mov ca sa fac un smoky mov si tri-oul cu auriu ca am nevoie de asa ceva sa-l combin cu maro-uri 😀

    raluca_morariu2000 (at) yahoo (dot) com

  97. Anonymous says:

    Cred ca as alege fardul mov de la Botanics si ultima ''cutiuta'':D..ma gasesti la juicyfruit.grinny@yahoo.com si pe facebook,ti-am dat like pe profil si friend request pe cel personal:D

  98. Buna,
    Dintre fardurile mino mi-ar placea cel mov, iar dintre cele triple mi-ar placea al doilea de sus (Vernil, roz,crem)pentru ca imi plac culorile pastelate.
    Te urmaresc cu numele Camelia Andrasescu.
    andrasescu.camelia@gmail.com
    Multumesc frumos.

  99. Noni says:

    hey koko,
    din fardurile mono imi place cel mov si din cele trio cred ca l'as alege pe cel la care i'ai facut review.
    noninuta@gmail.com

  100. Anonymous says:

    Buna:X
    Din fardul mono il aleg pe cel mov pt. ca e culoarea mea preferata si imi sta si bn cu ea:X iar din cele 3 pe ultima o aleg:X
    te pup:*:*:*:*:*:*
    mailul meu este: vivica_vivi93@yahoo.com

  101. Mada says:

    Buna Koko,
    In primul rand multumim pt giveaway ;))
    Ca Fard Botanics Mono, mi-ar placea mult nuanta aceea de beige, maro deschis, iar pt Trio Outdoor Girl mi-as dori sa castig paleta prezentata de tine, pentru ca nu prea obisnuiesc sa folosesc culorile din celelalte truse si pt ca ador nuanta inchisa 🙂
    mail : mee.dave@yahoo.com

  102. maddailade says:

    Dintre fardurile mono mi-ar placea sa il castig pe cel alb si pe cel din stanga jos( trio).
    madda_ilade at yahoo dot com

  103. Anonymous says:

    vroiam sa te mai intreb ceva: am cautat azi prin magazine primer de ochi dar nu avea si majoritatea nici nu auzisera de asa ceva…se poate folosi si altceva ca baza decat asta? am vazut k tu mai foloseai un creion sau nu stiu 😀 astept niste sugestii:*:*

  104. Anonymous says:

    Buna.Sunt foarte dragute fardurile, l-as alege dintre cele mono pe cel mov:x, iar dintre paletele trio ultima arata prea bine.

    mail:mihaela_17man@yahoo.com

  105. Roxy says:

    Hey!:D
    Daca ar fi sa castig acest giveaway,mi-ar placea fardul mono alb si ultima trusa trio.
    Multumim pentru ocazia aceasta!
    E-mail: xheart_breaker_girlx@yahoo.com

  106. pinky' nails says:

    Buna!
    Toate imi plac, dar aleg movul de la botanics mono iar din trio as alege ultima varianta.
    e-mail: zuzica_zu@yahoo.com

    sa ai o zi minunata!

  107. Anonymous says:

    Buna Koko!!!
    mi-ar placea Trio Outdoor Girl(stanga jos) si 5 SKYE 😀
    Ador blogu' taaaaaaaaaaau >:D<

    usefull.things@yahoo.com

  108. Erica says:

    Hey,enter me 😀
    Mi-ar placea al doilea fard de la Boots Botanics, cel maroniu, iar pentru trio imi place a doua paletuta, culorile sunt foarte dragute pentru skin tone-ul meu si culoarea parului.
    Mersi, cya 🙂
    mail: erica_ingrid2005@yahoo.com

  109. karina says:

    Buna!
    Mi-ar placea fardul mono maroniu :X iar dintre cele trio mi-ar placea ultima:X

    n.karinaa@yahoo.com

  110. specialk says:

    Anonim spunea…

    "vroiam sa te mai intreb ceva: am cautat azi prin magazine primer de ochi dar nu avea si majoritatea nici nu auzisera de asa ceva…se poate folosi si altceva ca baza decat asta? am vazut k tu mai foloseai un creion sau nu stiu 😀 astept niste sugestii:*:* "

    @Anonim : Next time, cand ai o intrebare..incearca sa n-o pui la o postare cu gievaway, ca se pierde 🙂 POti sa dai la alta postare, sa-mi trimiti mail, sa ma intrebi pe formspring si tot asa.

    Asadar, la ce magazin ai fost sa intrebi? 🙂 Du-te la Sephora, acolo la Urban Decay Primer Potion sau Too Faced Shadow Insurance. Daca vrei ceva mai ieftin, cei de la ELF au Eyelid Primer care e destul de bun. Mai exista la NYX (INA Center), Manhattan (DM) si radiant. El le-am incercat numai pe primele 3 de sus, nu stiu cum sunt exact ultimele.

    E o diferenta intre primer si baza 🙂 Primerul il folosesti ca sa reziste machiajul intreaga zi, iar baza o folosesti ca sa fie culoarea mai vibranta si sa aiba la ce sa adere 🙂

    te pup!

  111. Anonymous says:

    Hey Koko!
    Dintre fardurile mono l-as alege pe cel maroniu iar la trio a 2 a trusa din dreapta 😀 Pup :*
    deea_cryss18@yahoo.com

  112. Anonymous says:

    Salut! Mie mi-ar placea de la Botanics cea de culoarea pielii,si ultimul trio,cel pentru smokey golden.
    Multumesc si vreau sa iti zic ca faci o treaba foarte buna cu makeup-urile.Si multumesc pentru toate useful advices ce ni le dai,mie una imi prind foarte bine:D
    mail: iulia_dezmirean@yahoo.com
    Te pup:*

  113. Farurile arata foarte foarte frumos! Imi place cel mono auriu si trusa trio cu nuante de roz si un albastru(a 3a)

    mirunika_iloveu@yahoo.com

  114. Anonymous says:

    Hey, dintre fardurile mono mi-ar placea cel maron iar dintre trio-uri ultimul ar fi perfect.Have a nice day.
    ji_yume@yahoo.com

  115. Hello Koko !
    Din fardurile Botanics Mono imi place cel mov, iar din cele Trio Outdoor Girl, cel din dreapta jos (la care ai facut review) culorile sunt foarte frumoase si interesante !
    email: the_beauty_of_emelu@yahoo.com
    kisses ! :*

  116. abra. says:

    ieeei, alt giveaway! ^^
    bafta fetele! 😀

  117. Madi says:

    Fardul Botanics Mono : nuanţa aceea de maro-bej.
    Outdoor Girl Trio: a doua paletuţă (de pe primul rând)

    pupiiiici!

    musical.heart@yahoo.com

  118. D. girl says:

    Hello!
    Am auzit de aceste produse si chiar eram curioasa cum sunt!Dintre fardurile Mono imi place cel mov, iar din cele Trio cel la care ai facut review, ultimul din poza.
    email:pisy89@yahoo.com kiss

  119. Poofie says:

    Bonjour!
    Eu am mai avut ocazia sa incerc fardurile Botanics.Sunt chiar ok.L.as incerca pe cel crem..iar la paletute..cred ca a treia arata interesant!

    Smooch!

    gfc: poofie
    mail: pfhutz@yahoo.com

  120. Anonymous says:

    buna,dintre fardurile botanics mono l-as vrea pe cel turcoaz.dar dintre cele trio prima paleta din dreapta de sus. id de mess:any_baby_doll@yahoo.com

  121. Imi incerc si eu norocu,desi sunt atatttt de multe concurente….Aleg mono'ul alb si trusa cu 2 rozuri
    Of stresiunea vietiiiiiiiii 😐
    Succes si toate notele bune sa vina la tine !! :)))

    dragonfly.accessories@yahoo.com

  122. Anonymous says:

    Buna,bunaa!
    Dintre fardurile mono mi l-as dori pe cel mov, iar dintre cele trio pe cel care are 2nuante de roz si un albastru..al 3lea cred ca este. Trebuie sa specicific ca pe 30ian adica aprox o sapt este ziua mea:) si ar fi un super cadou
    By the way, al tau e singurul blog roman care il urmaresc, si sincera sa fiu parca mi-ai citi gandurile inainte sa iti trimit vreun request, gasesc a 2a zi postat pe blog, ceea ce aveam in cap(poate exagerez putin dar de vreo 3-4 ori tot mi s-a intamplat). Bafta in continuare!pup
    email: ruxandrajalba@yahoo.com

  123. Hello,koko! Frumos givesway-ul.
    Mie mi-ar placea fardul mono mov. E super!
    Si dintre paletute mi-ar placea cea pe care ai prezentat-o tu.
    Multumim pentru giveaway! :*

  124. Dianaaa says:

    Sunt ataaaat de multe concurente.:|
    incerc si eu totusi 🙂
    din fardurile mono imi place cel mov, iar din cele trio, ultimul dreapta jos.
    poate poate, am si eu noroc:)

    emo_kid_yoo@yahoo.com

  125. Octavia says:

    Buna koko 😀 mie mi-ar placea fardul alb dintre cele Mono iar din Trio ultimul din dreapta , cel cu maro 😀 ms de giveaway

    tavi_uby@yahoo.com

  126. Bianca Ioana says:

    Buna Koko! :*
    Ce-mi place ca ne incanti atat de des cu supergiveaway-uri! 😀
    Desi sunt multe concurente,imi incerc norocul 😀
    Din fardurile mono imi place cel maroniu, iar din cele trio, il prefer pe cel din dreapta sus 😀

    i_see_nashpa_people@yahoo.com

  127. Anonymous says:

    Mi'ar placea fardul mono acela bej si din truse aceea cu roz si albastru ,prima de pe randul de jos. id. g3orgyana.shine@yahoo.com

  128. Madutza says:

    Buna, Koko! O noua surpriza 🙂
    Dintre fardurile mono, mi l-as dori pe cel mov, iar dintre cele trio – trusa din dreapta, sus.
    Multumim, pupicei!

    sweetest1med33a@yahoo.com

  129. Anonymous says:

    Hello,Koko! Mie imi place fardul albastru, iar din cele trio ultimul deoarece mi-a placut mult review-ul facut de tine. Sunt destul de curioasa cum este acest fard "bio" e-mail : trisca.alexandra@yahoo.com

  130. ioana says:

    buna. fard mono cel mov trio ultimul. :* andreea_ioana_94@yahoo.com

  131. Mirela says:

    Mi-ar placea fardul mov si ultima trusa, sunt culorile pe care le folosesc cel mai des.

  132. toader says:

    Buna!

    Din fardurile mono, mi-ar placea cel bej-maro, iar din cele trio – primul kit (stanga sus).
    elenat86@gmail.com

  133. Ramoo. says:

    Din nuantele mono mi-ar placea cel mov iar din trusa trio ultima, cea cu gri inchis 😀 r.ramo_o@yahoo.com

  134. Andreea♥ says:

    Buna!
    Dintre fardurile mono mi l-as dori pe cel maro,iar din cele trio pe cel cu 2 nuante de roz si albastru(trusa 3 )
    Email :myblueberrynights.andreea@yahoo.com

  135. beautybazar says:

    Helllo! 🙂
    Eu as alege fardul mono mov si paleta din dreapta sus de farduri trio.
    Sincer, culorile arata tare bine si sunt curioasa cat sunt de calitative, fiind de la Boots.

  136. Alexa says:

    Hei Koko:*
    As vrea tare mult sa castig fardul mov de la Boots iar dintre cele trio pe al 3lea:D[dreapta jos].
    Mi-ar placea deorece arata absolut yummmyy:x si in acelas timp este de calitate.
    Pupici:*

    alexutza_diabolika@yahoo.com

  137. Cornelia says:

    Buna! multumim pt giveaway si review!cu siguranta voi achizitiona iluminatorul cu sclipici :X
    Dintre fardurile mono il prefer pe cel maroniu(dreapta sus) si din cele trio pe cel din (stanga jos).Astept cu nerabdare noile tale postari si multa bafta la examene ca si eu sunt in aceiasi situatie si stiu cum este:) apreciez ca totusi te gandesti la noi si mai rupi putin din timpul tau pt cate o postare.te pup ! :*
    Durlanescu Cornelia- barbie.style@yahoo.com

  138. Anonymous says:

    Hello,

    Mi-ar placea fardul mov din prima categorie, iar din cea de a doua ultimul (cel care l-ai prezentat si tu mai sus)
    adresa mea nicoleta_m_toma@yahoo.com
    Puuuup!

  139. alina1190 says:

    Hey :* multumim pt un alt giveaway super :D. Eu as alege fardul mov de la Botanics, nu am incercat niciodata farduri bio si sunt foarte curioasa cum sunt. Iar din categoria trio aleg ultima trusa ( cea la care ai facut tu review), Pupici si bafta la sesiune ( eu una chiar am nevoie 🙁 ) .
    alina1190@yahoo.com

  140. cristina says:

    Hey, Koko. >:D< Daca as avea noroc, as dori cel bleu, si a 4-a varianta de culori ! te pup :* Succes in continuare >:D< dia.1989

  141. Hello Koko!!!
    Mie mi-ar placea fardul acela mov de la Fard Botanics Mono si ultima cutiuta de la cel cu 3,5 SKYE.
    Sunt super produsele!
    Email ylenutza17@yahoo.com
    Bafta la sesiune!!!
    Te puuup

  142. B-girl says:

    Buna Koko :*
    As vrea mult sa castig fardul albastru de la Boots,iar dintre cele trio pe al treilea(dreapta jos).
    mdnbianca@yahoo.com

  143. Diana says:

    Hey! de la botanics cel alb,cu siguranta l-as pune ca highlighter, iar de la Outdoor Girl (ador nuanta aceea bronze),ultima trusa din imagine 😀 Pupici :* chayennik@yahoo.com

  144. XoXo says:

    hi!dintre fardurile mono l-as alege pe cel mov, iar din cele trio pe al 3lea (stanga jos). Doamne ajuta! :* bbye (roxifoxy92@gmail.com)

  145. Lavinia reiss says:

    Hey!
    Mi-as dori fardul mov mono de la Botanics, pentru ca imi sta bine cu aceasta culoare. Si din trusele trio mi-as dori sa o castig pe ultima- cea cu nuanta inchisa in capat-
    lavynnya2005@yahoo.com
    puuuup:*

  146. p.tocuri says:

    fardul alb/crem mono si ultimul trio cel cu fardul negru/gri
    p.tocuri@yahoo.com
    bafta la examene

  147. XoXo says:

    hi..imi incerc si eu norocul..Mi'as dori fardul mono acela mov si din truse aceea cu roz si albastru ,prima de pe randul de jos… mc :* bbye! roxifoxy92@gmail.com

  148. ella4you says:

    buna,mi-as dori fardul mono cel maroniu deschis,iar din cele trio as dori cea de-a treia trusa cu turcoaz,roz deschis si roz mai inchis.sunt foarte frumoase culorile si nu am mai incercat ceva bio pana acum.multumesc te urmaresc cu numele ella4you…pupici

  149. Nemesis says:

    Cred ca e primul giveaway la care particip. Mi-ar placea sa incerc fardurile de la Boots. Am avut ocazia sa testez un fond de ten din gama lor No.7 si mi-a placut ff mult plus ca au un maree avantaj in ochii mei pt ca sunt bio. Cel mai mult imi face cu ochiul mono-ul alb (pt ca tocmai mi s-a terminat albul din trusa mea) si primul trio, cel cu 2 nuante de tourcoise. ankoprescu@yahoo.com

  150. Corina says:

    Buna Koko, mi-ar placea fardul mov de la Botanics in primul rand pentru ca are ingrediente naturale si pentru ca ma avantajeaza nuanta mov pentru ca am ochii caprui. de asemenea imi place ultima trusa dreapta jos care contine nanta de albastru inchis, bleu si bej. kirushha@yahoo.com

  151. Corina says:

    Buna Koko, mi-ar placea fardul mov de la Botanics in primul rand pentru ca are ingrediente naturale si pentru ca ma avantajeaza nuanta mov pentru ca am ochii caprui. de asemenea imi place ultima trusa dreapta jos care contine nanta de albastru inchis, bleu si bej. kirushha@yahoo.com

  152. Oannys Oana says:

    Hello 😀
    Mi-ar placea sa am fardul Mono cel alb pt highlight…iar din cele trio….cel de jos din dreapta.oana.irimia09@yahoo.com

  153. Adriana says:

    Buna! Mi-ar placea sa castig fardul mono culoarea aceea neutral pentru ca mi se pare ca merge f bine pt un look natural, aplicata pe toata pleoapa, iar la cele trio paleta prezentata de tine pt ca m-a fascinat negrul.Multumesc!Adresa de e-mail:adriana_cavaleru@yahoo.com

  154. KarmenB says:

    Buna seara!
    Un fard Botanics Mono pe care l-as alege este cel mov, deoarece sunt innebunita dupa mov de cateva luni, iar un Trio Outdoor Girl pe care mi l-as dori este cel cu doua nuante de roz si un albastru. Pink is pink! 🙂 E-mailul meu este "karmen_baby@yahoo.com". Pupici

  155. Alexandra says:

    Buna!
    Mi-as dori primul fard Botanics, cel bleu, mi se pare o nuanta frumoasa, pe care nu o am, iar din cele trio, mi-ar place ultimul, pt ca de indata ce l-am vazut, mi-am si imaginat un machiaj.
    Adresa mea de mail este anda_i2005@yahoo.com

  156. andrewtza says:

    mie imi place foarte mult movul acela MONO :X

    si ultima paletuta

    si eu te urmaresc de mult dar deocamdata doar citesc. poate curand voi avea si blog 😀

  157. Buna Koko!
    Iti urmaresc blogul de luni bune, insa pana acum nu am indraznit sa ma afirm. Te apreciez enorm atat pentru calitatile detinute, cat si pentru indemanare.
    Pot spune ca ai "sadit" in mine pasiunea pentru make-up. Un mare si sincer "Multumesc"!
    Si ca tot sunt aici, mi-ar placea sa am fardul de la Botanics, cel maro,din dreata sus, iar trio, prima trusa, cea care contine turcoaz.
    Ma poti gasi pe Facebook cu numele Ally Cumvreaueu, in cazul in care va fi cazul 😛

  158. bianca says:

    buna, :X:X: imi place foarte mult cum machiezi ,dar cel mai mult faptul ca dai sfaturi si ajuti multe fete,si cum abordezi orice intrebare,, :*:*::*:* jos palaria :*:*:*:*:app de intrebari,,am si io o mika intrebare,miam luat curand paleta 120 de culori de la beauty factory si nush ce are..ori nu sunt bune,ori nush ce au,pur si simplu nu se prinde de pleoape.nici cu primer,cu nimik,,am incercat si cu apa,si cu primer,si nu se prinde de pleoape dar se face ca prafu,dar tat nu se prinde de pleoape,ce pot sa fac?
    sau nu se poate repara:( ? ? ? ?
    te rog dami un raspuns :*:*:*:*:*:
    :*:*:*:
    :*:*:*:*: pupici zanoooooo

  159. specialk says:

    @bianca : next time, cand ai o intrebare, incearca sa n-o pui la o postare cu giveaway pentru ca tinde sa se piarda si ma si incurca la numarat dupa :*

    Sunt intr'adevar cateva culori care nu se "lipesc" asa bine din paleta 120, dar daca ai problema asta cu toate…nu stiu ce sa zic. Am mai citit undeva ca au inceput sa apara palete de genul asta si daca ai nimerit una chiar nu ai ce sa faci. Decat poate sa contactezi firma respectiva si sa le explici problema…!! Ar trebui sa-ti trimita alta, asa e normal.

    hth! te pup:*:*:*

  160. Hello Koko, thumbs up pentru tot ceea ce faci !

    Dintre fardurile mono mi-ar place cel mov, iar dintre cele trio cel din dreapta sus, cu verde, roz si galben. Sunt pretty ;;)

    mail: simonelu_2006@yahoo.com

    P.S. : Proful de anatomie ne-a spus ca sesiunea are 3 faze: stresiune, sectiune si sexiune :)) Asa ca sa facem tot posibilul sa ajungem la cea din urma. Mult succes !

  161. Iulia says:

    Hey Koko! Interesant post!
    Fardurile Botanics arata foarte atractiv asa ca as dori sa ma inscriu si eu:)
    Dintre fardurile mono cel mai mult mi-ar placea sa-l am pe cel alb, iar dintre trio-uri cel mai mult imi place varianta pe care o ai si tu!
    Pupici!

    Iulia (iulia.bochis@yahoo.com)

  162. Denisa says:

    eu as vrea fardul mov:x, dar oricare e frumos dintre ele:x
    si de la paletuta o aleg ultima, cea pe care o ai si tu :*

    mail: pop_denisa_ana@yahoo.com

  163. Anonymous says:

    Buna Koko :*
    nu stiu cum se face, dar toate produsele pe care le prezinti tu par f interesante 😀
    imi place ultimul mono (cel deschis) si al doilea trio(combinatia mea preferata este verde cu roz :P)
    Adriana
    black_dolphin19@yahoo.com

  164. elisa says:

    Mi-ar placea sa am albul de la Botanics Mono si ultima paleta de la Trio Outdoor Girl,cea pe care ai prezentat-o!
    Pup!
    Goodluck everyone!

  165. Ana-Maria says:

    Hello!
    Dintre fardurile mono, mi-ar placea cel mov, iar dintre truse, mi-ar placea sa o castig pe ultima.

    ana_bluedream@yahoo.com

  166. Mimi says:

    I'd love to win this giveaway cause i've never ever won anything…ever. :))
    mono – mov
    trio – last one, crem + aqua + bluemarine
    Astept sa treaca sesiunea ca sa postezi mai des.:D
    andreyutza3011@yahoo.com

  167. Lira says:

    Hey! Mi-as dori nuanta de mov a fardului Botanics, pare foarte pigmentat, as fi curioasa sa incerc aceasta marca, si cred ca e nuanta de mov inchis pe care o caut de ceva vreme:-?

    Dintre triouri, aleg varianta a 2 a de pe randul de sus(pentru ca mi-am mai luat un quad ce continea si culorile acestea, dar sunt mult prea prafoase si nepigmentate si nici macar cu un primer nu arata decent:-<)

    Keep up the good work!

    e-mail:counting.stars24@yahoo.com

  168. foxy_kory says:

    Buna , Koko .
    Mi-ar placea ,cel mai mult , Fardul Botanics Mono alb si 1 Trio Outdoor Girl cu roz pal , roz intens si bleul acela(stanga jos) deoarece sunt culorile care ma avantajeaza cel mai bine.
    adresa mea e foxy_kory@yahoo.com
    Te pup

  169. Sandra says:

    Buna!!
    Dintre fardurile mono l-as alege pe cel mov iar din trio,primul din stanga.

    ardnaxelaa@yahoo.com
    :*

  170. El Kryss says:

    Buna Koko!
    Din fardurile mono l-as alege pe cel maro iar din trio,cel din dreapta sus
    l_kryss_me@yahoo.com

  171. DeeDee says:

    Buna…mi-ar placea fardul mov BOTANICS Eye Colour – 90 Sage pentru ca as dori sa incerc un fard bio si trio-ul prezentat de tine cu verde, maro si charcoal, argumentul fiind ultima culoare…br.di.ad@gmail.com

  172. Anonymous says:

    Buna:* din fardurile mono l-as alege pe cel alb iar din trio , pe cel din dreapta jos :*
    email: mihandreea90@yahoo.com

  173. Anonymous says:

    Hey Koko!!
    Mie mi-ar placea mult fardul Botanics Mono alb,iar dintre cele trio il prefer pe cel caruia i-ai facut review:D Nu am mai incercat pana acum asa ceva si ar fi o experienta noua si, sincera sa fiu,m-a facut curioasa review-ul tau la aceasta paleta de culori:D
    Te pup!Ai grija de tine!
    ann_xit@yahoo.com

  174. CandyMax says:

    hellooo :*:*:
    chiar e interesant Stilla Contouring Trio.si cu accesoriile alea devine mai simpatic:)

    In legatura cu giveaway-ul, pot spne ca il aleg pe cel mov (Fard Botanics Mono) si cel pe care il ai si tu (Trio Outdoor Girl)

    Pupiiici multi multi multi :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

  175. ramona says:

    hey..:) in primul rand..ador tutorialele tale.
    second, dintre fardurile mono, imi place cel mov, iar din trio, l-as alege pe ultimul..

  176. by Malvina says:

    salut! imi doresc ultimul fard botanics mono ( cel alb ) si la fel ultimul trio outdoor girl ( cel care contine si negru) week-end placut in continuare! malvina_cristina@yahoo.com

  177. Anonymous says:

    Koko, cum merge treaba? pe sistemul..vreau..si cu putin noroc poti avea?nu tre'sa fac nimic? Ce sa vreau, n-am primit niciodata nimic ..doar asa ca "vreau"..sa mai am si pretentii?..vreau ce-mi dai..ce se nimereste(le vreau pe toate.., imposibil, stiu) toate-s utile. Pup DnaRipley

  178. Anonymous says:

    Buna, Koko!
    Dintre fardurile mono mi`ar placea cel bleu, iar din trio ma incanta ultima:)
    te pup:*

    e`mail: raluk_crazzy93@yahoo.it

  179. Nicoleta NKO says:

    Buna Koko:*:*:*
    As alege dintre fardurile mono pe cel maroniu, iar dintre cele trio, trusa a doua, dreapta sus. Cred ca ar merge de minune cu ochiii mei albastri-verzui.
    Pupici:*:* ma gasesti cu numele Nicoleta ANG.

  180. buythem says:

    Eu as alege fardul mono maroniu, iar pentru trio, al doilea de sus, culorile cele mai deschise ( verzului,roz si alb).

    viataparfumata@yahoo.com

  181. andreeabacau says:

    Buna
    Dintre fardurile Botanics imi place cel mov,iar dintre cele trio al 2-lea din dreapta
    yadydeea_puss@yahoo.com

  182. dorina says:

    Buna!
    Dintre fardurile mono l-as alege pe cel maro, iar dintre setul trio il prefer pe al treilea(roz, mov, albastru).
    email: rogeritza@yahoo.com
    Multumim pentru giveaway!

  183. Anonymous says:

    Buna!
    Dintre fardurile mono l-as vrea pe cel maro, iar la trio l-as vrea pe ultimul.

    email: originalmaite@yahoo.com

  184. Buna
    din fardurilee mono l-as alege pe cel mov, iar din trio,utimul pare super:X

    oana_hoo2007@yahoo.com

  185. siginutz says:

    wow, Koko!Stila rulz, intr-adevar. si cele mai ieftinute la 15 lei is faine, da la cate am si eu, chiar numa ceva super super atragator mai iau. Imi place pigmentarea de la stila. wonderful 🙂 Noh, don't enter me, ca nu chiar mor fara, desi… 😛 Pup

  186. Silver^ says:

    Hello:*!
    ditre fardurile mono aleg movul
    iar din trio pe a 3a cea cu 2 rozuri si albastru
    mail Manuella_7994@yahoo.com

  187. Roxana says:

    Hey Koko…;;) Dintre fardurile mono mi-ar place culoare mov. Arata foarte bine si este una dintre culorile mele favorite, Iar dinttre trio-uri mi-ar place trusa a 3a (prima din randul doi). Iti las mailul meu:* : roxy_punkgirl_123@yahoo.com

  188. adelina e.p. says:

    buna!

    Dintre fardurile mono cel mai frumos mi se pare cel mov, iar din cele trio pe primul din stanga.

    Tuborg_ada@yahoo.com

  189. ank_adaus says:

    Buna
    Mi-ar placea foarte mult fardul mono albastru de la Botanics, si trio din dreapta jos cu roz si albastru,deoarece sunt culorile mele preferate!
    pupicei
    ank_adaus!

  190. Anca says:

    Buna, dintre fardurile mono l-as alege pe cel crem, iar din trusele trio pe 5 SKYE. Te pup. Mail-il meu este chatnoire_a@yahoo.com

  191. Alle's Charm says:

    off..toate sunt asa frumoase…dar daca e sa aleg,as alege mono-ul albastru si trio-ul pe care il ai u!pwp
    Te urmaresc cu Alle's Charm:D

  192. Bella says:

    Hye koko!
    Dintre fardurile mono mi-ar place mult movul,si dintre trio-uri prima pe a doua coloana:)
    Te pup:*
    de_izabella@yahoo.com

  193. Anonymous says:

    Buna! Dintre fardurile mono as alege nuanta de albastru, iar din trio as alege al treilea set (cu roz, ciclame si albastru) pentru ca sunt culorile mele preferate 🙂

    simonik_mititik@yahoo.com

  194. Geisha says:

    Buna Koko, mi-ar placa foarte mult fardul mono mov de la botanics ,mi s-a terminat cel pe care il aveam si nu am gasit pana acum nuanta. Cel de la outdoorgirl mi-ar placea primul trio de jos ( cu doua nuante de roz si verdele turqoise.
    julya_san@yahoo.com

  195. villy says:

    hey koko…mi-as dori fardul mono mov – pentru ca imi place culoare 😀 si din trio as dori al treilea set deoarece detin o pereche de pantofiori turcoaz :X si imi doream si un fard potrivit
    mail: banica.valentina90@yahoo.com

    mult succes in continuare

  196. Irini says:

    buna koko!
    dintre fardurile mono il prefer pe cel mov, iar dintre celelalte , pe cel din dreapta sus, singurul cu aplicator negru cu buretel alb.

    Irini
    me_irini_23@yahoo.com

  197. Bianka says:

    Buna koko !. dintre fardurile mono l`as alege pe cel maro si dintre cele trio pe primul din randul 2 . imi plac culorile la nebunie !. email : byush.4ever@yahoo.com

  198. Anda Zelenca says:

    Am asteptat sa se termine concursul sa-mi dau si cu parerea pe aici. ;))

    BOTANICS Eye Colour – 90 Sage si Stila Contouring Trio sunt tooo dieee foooor!:X:X

  199. specialk says:

    @Anda : Vezi cine stie :)):d

    da :x:X:X

  200. Natasa says:

    Salut..daca te intereseaza un back up pentru trio am eu unul la vanzare pe blog sale,l-am folosit ….e mult spus..m-am prostit cu el de 3 ori…nu sunt in stare sa folosesc asa ceva..

  201. Natasa says:

    Salut..daca te intereseaza un back up pentru trio am eu unul la vanzare pe blog sale,l-am folosit ….e mult spus..m-am prostit cu el de 3 ori…nu sunt in stare sa folosesc asa ceva..

  202. Bianka says:

    Buna koko !. dintre fardurile mono l`as alege pe cel maro si dintre cele trio pe primul din randul 2 . imi plac culorile la nebunie !. email : byush.4ever@yahoo.com

  203. villy says:

    hey koko…mi-as dori fardul mono mov – pentru ca imi place culoare 😀 si din trio as dori al treilea set deoarece detin o pereche de pantofiori turcoaz :X si imi doream si un fard potrivit
    mail: banica.valentina90@yahoo.com

    mult succes in continuare

  204. Anca says:

    Buna, dintre fardurile mono l-as alege pe cel crem, iar din trusele trio pe 5 SKYE. Te pup. Mail-il meu este chatnoire_a@yahoo.com

  205. adelina e.p. says:

    buna!

    Dintre fardurile mono cel mai frumos mi se pare cel mov, iar din cele trio pe primul din stanga.

    Tuborg_ada@yahoo.com

  206. Roxana says:

    Hey Koko…;;) Dintre fardurile mono mi-ar place culoare mov. Arata foarte bine si este una dintre culorile mele favorite, Iar dinttre trio-uri mi-ar place trusa a 3a (prima din randul doi). Iti las mailul meu:* : roxy_punkgirl_123@yahoo.com

  207. Silver^ says:

    Hello:*!
    ditre fardurile mono aleg movul
    iar din trio pe a 3a cea cu 2 rozuri si albastru
    mail Manuella_7994@yahoo.com

  208. Buna
    din fardurilee mono l-as alege pe cel mov, iar din trio,utimul pare super:X

    oana_hoo2007@yahoo.com

  209. dorina says:

    Buna!
    Dintre fardurile mono l-as alege pe cel maro, iar dintre setul trio il prefer pe al treilea(roz, mov, albastru).
    email: rogeritza@yahoo.com
    Multumim pentru giveaway!

  210. buythem says:

    Eu as alege fardul mono maroniu, iar pentru trio, al doilea de sus, culorile cele mai deschise ( verzului,roz si alb).

    viataparfumata@yahoo.com

  211. Anonymous says:

    Buna, Koko!
    Dintre fardurile mono mi`ar placea cel bleu, iar din trio ma incanta ultima:)
    te pup:*

    e`mail: raluk_crazzy93@yahoo.it

  212. by Malvina says:

    salut! imi doresc ultimul fard botanics mono ( cel alb ) si la fel ultimul trio outdoor girl ( cel care contine si negru) week-end placut in continuare! malvina_cristina@yahoo.com

  213. ramona says:

    hey..:) in primul rand..ador tutorialele tale.
    second, dintre fardurile mono, imi place cel mov, iar din trio, l-as alege pe ultimul..

  214. CandyMax says:

    hellooo :*:*:
    chiar e interesant Stilla Contouring Trio.si cu accesoriile alea devine mai simpatic:)

    In legatura cu giveaway-ul, pot spne ca il aleg pe cel mov (Fard Botanics Mono) si cel pe care il ai si tu (Trio Outdoor Girl)

    Pupiiici multi multi multi :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

  215. Anonymous says:

    Buna:* din fardurile mono l-as alege pe cel alb iar din trio , pe cel din dreapta jos :*
    email: mihandreea90@yahoo.com

  216. DeeDee says:

    Buna…mi-ar placea fardul mov BOTANICS Eye Colour – 90 Sage pentru ca as dori sa incerc un fard bio si trio-ul prezentat de tine cu verde, maro si charcoal, argumentul fiind ultima culoare…br.di.ad@gmail.com

  217. foxy_kory says:

    Buna , Koko .
    Mi-ar placea ,cel mai mult , Fardul Botanics Mono alb si 1 Trio Outdoor Girl cu roz pal , roz intens si bleul acela(stanga jos) deoarece sunt culorile care ma avantajeaza cel mai bine.
    adresa mea e foxy_kory@yahoo.com
    Te pup

  218. Lira says:

    Hey! Mi-as dori nuanta de mov a fardului Botanics, pare foarte pigmentat, as fi curioasa sa incerc aceasta marca, si cred ca e nuanta de mov inchis pe care o caut de ceva vreme:-?

    Dintre triouri, aleg varianta a 2 a de pe randul de sus(pentru ca mi-am mai luat un quad ce continea si culorile acestea, dar sunt mult prea prafoase si nepigmentate si nici macar cu un primer nu arata decent:-<)

    Keep up the good work!

    e-mail:counting.stars24@yahoo.com

  219. Mimi says:

    I'd love to win this giveaway cause i've never ever won anything…ever. :))
    mono – mov
    trio – last one, crem + aqua + bluemarine
    Astept sa treaca sesiunea ca sa postezi mai des.:D
    andreyutza3011@yahoo.com

  220. elisa says:

    Mi-ar placea sa am albul de la Botanics Mono si ultima paleta de la Trio Outdoor Girl,cea pe care ai prezentat-o!
    Pup!
    Goodluck everyone!

  221. Denisa says:

    eu as vrea fardul mov:x, dar oricare e frumos dintre ele:x
    si de la paletuta o aleg ultima, cea pe care o ai si tu :*

    mail: pop_denisa_ana@yahoo.com

  222. bianca says:

    buna, :X:X: imi place foarte mult cum machiezi ,dar cel mai mult faptul ca dai sfaturi si ajuti multe fete,si cum abordezi orice intrebare,, :*:*::*:* jos palaria :*:*:*:*:app de intrebari,,am si io o mika intrebare,miam luat curand paleta 120 de culori de la beauty factory si nush ce are..ori nu sunt bune,ori nush ce au,pur si simplu nu se prinde de pleoape.nici cu primer,cu nimik,,am incercat si cu apa,si cu primer,si nu se prinde de pleoape dar se face ca prafu,dar tat nu se prinde de pleoape,ce pot sa fac?
    sau nu se poate repara:( ? ? ? ?
    te rog dami un raspuns :*:*:*:*:*:
    :*:*:*:
    :*:*:*:*: pupici zanoooooo

  223. KarmenB says:

    Buna seara!
    Un fard Botanics Mono pe care l-as alege este cel mov, deoarece sunt innebunita dupa mov de cateva luni, iar un Trio Outdoor Girl pe care mi l-as dori este cel cu doua nuante de roz si un albastru. Pink is pink! 🙂 E-mailul meu este "karmen_baby@yahoo.com". Pupici

  224. ella4you says:

    buna,mi-as dori fardul mono cel maroniu deschis,iar din cele trio as dori cea de-a treia trusa cu turcoaz,roz deschis si roz mai inchis.sunt foarte frumoase culorile si nu am mai incercat ceva bio pana acum.multumesc te urmaresc cu numele ella4you…pupici

  225. beautybazar says:

    Helllo! 🙂
    Eu as alege fardul mono mov si paleta din dreapta sus de farduri trio.
    Sincer, culorile arata tare bine si sunt curioasa cat sunt de calitative, fiind de la Boots.

  226. Anonymous says:

    Buna,bunaa!
    Dintre fardurile mono mi l-as dori pe cel mov, iar dintre cele trio pe cel care are 2nuante de roz si un albastru..al 3lea cred ca este. Trebuie sa specicific ca pe 30ian adica aprox o sapt este ziua mea:) si ar fi un super cadou
    By the way, al tau e singurul blog roman care il urmaresc, si sincera sa fiu parca mi-ai citi gandurile inainte sa iti trimit vreun request, gasesc a 2a zi postat pe blog, ceea ce aveam in cap(poate exagerez putin dar de vreo 3-4 ori tot mi s-a intamplat). Bafta in continuare!pup
    email: ruxandrajalba@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.