Palete make-up : 88 Metal Mania, 88 Sun Kiss, 100 Mirlans & 66 Gorgeous Lips [REVIEW & SWATCHES]

Hey girls!

Am mentionat acum ceva timp pe pagina mea de facebook ca vreau sa-mi iau un eyeliner gel. Gabriela, de la farduricolorate.ro s-a oferit sa mi-l trimita, lucru care mi s-a parut foarte dragut din partea ei. Ei bine, nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut cate lucruri erau de fapt in pachet. M-am gandit ca singurul mod prin care as putea sa-i multumesc, ar fi sa prezint paletele pe blog. Apoi mi-am dat seama ca vin sarbatorile si s-ar putea sa cautati cadouri sau poate doar sunteti interesate de achizionarea unor palete noi, asa ca am hotarat sa fac si review & swatches.

Paletele mi se par foarte bune pentru incepatoare sau persoane care vor sa-si mareasca colectia de farduri. Toate au o oglinda incorporata iar cele pentru ochi au si 2 aplicatoare, buretei. Le-am primit a doua zi dupa ce am vorbit cu Gabriela, prin curier rapid, si am fost foarte incantata de packaging.

Coastal Scents 88 Metal Mania Palette

 Swatches :

Review :

Dintre toate trusele primite, asta e de departe preferata mea. Nu am farduri metalice si sincera sa fiu, nici n-am vazut multe de genul comercializate la noi, asa ca this definitely comes in handy.  Totusi, finish-ul nu este unul metalic in toate cazurile, mai exista si nuante cu particule mici de sclipici. Culorile sunt superbe, foarte pigmentate si imi place mult cum arata pe pleoapa. Din punctul asta de vedere, mi se pare ca seamana cu cele din Book of Shadows vol. II, de la Urban Decay (swatch below). 

1 – Urban Decay Book of Shadows Vol. II
2 – 88 Coastal Scents Metal Mania

Rezista toata ziua pe pleoapa cu primer, dar asta e valabil pentru majoritatea fardurilor. Sunt foarte multe nuante neutre, ceea ce imi place pentru ca aveam mare nevoie de asa ceva. Sincera sa fiu, cred ca paleta asta e raspunzatoare pentru dorinta mea de machiaje neutre din ultimul timp. Nu ma omor dupa textura lor, sunt prafoase si trebuiesc aplicate peste o baza ca sa se “lipeasca” cum trebuie. Din ce-am observat pana acum, si am cam folosit-o zilnic, fardurile nu cad pe obraz in momentul aplicarii. 
Fraulein38 Sun Kiss Palette

 Swatches :

Review :

Dupa cum se vede din swatch-uri, culorile sunt superbe. Finish-urile variaza : sunt cateva metalice, culori cu particule mici de sclipici, culori cu particule mari de slipici dar si frosty. Din nou, multe culori neutre, beige-uri, maro-uri, nuante de alb. Totusi, aceasta are si culori mai vii, de unde si numele “sun kiss”. Imi place mult textura, doar cele colorate sunt putin prafoase. Din nou, n-am avut nicio problema cu fall-out-ul, adica nu mi-au cazut particule de fard pe fata in momentul aplicarii. 
 Mirlans 100 Culori

 Swatches :

Review :

Ador paleta asta! Initial, nu mi-a placut deloc. Ma deranja pattern-ul patrat de pe culori, mi se pare ca le face sa arate foarte ieftine. Dupa ce le-am incercat, am fost total cucerita. Culorile sunt superbe, majoritatea mate, foarte pigmentate!  Variaza de la culori neutre, la culori mai vii si de la culori pale, la unele mai dramatice.  Daca “Sun Kiss” e mai potrivita pentru sezonul cald, asta e perfecta pentru toamna/iarna. Textura este super, se aplica foarte usor pe pleoapa si nu am avut absolut nicio problema cu fall-out-ul. Ce mi se pare incredibil la paleta asta este mirosul ei…da, ati citit bine! Miroase a trandafiri! โ™ฅ Imi place ca am, in sfarsit, o varietate de culori neutre pentru a satisface request-urile pe care le primesc.
66 Gorgeous Lips Palette

Review :
Imi place mult trusa asta. Culorile sunt superbe, gasesti toate nuantele posibile, chiar si sclipici de pus deasupra unui ruj mat. Textura este una lipicioasa, iar pentru mine asta este un mare plus. Stiu totusi ca majoritatea nu sunt de acord cu mine. Stiu ca pare incredibil, dar chiar rezista pe buze si nici macar nu le-am aplicat peste concealer. Are si cateva culori mai trasnite, pentru Halloween sau alte evenimente de genul, foarte frumoase chiar. Singurul minus pe care i-l gasesc este ca nu e foarte practica, adica nu poti sa iei paleta peste tot dupa tine ca sa-ti reaplici rujul.
Gel eyeliner :

(True Black)

(Sky line) 
Swatches : 
Review :
Textura este una cremoasa si se aplica foarte usor. Culorile sunt foarte intense iar albastrul ala e to die for! Eu folosesc pensula de la daVinci pe care v-am prezentat-o aici, pentru a le aplica. Dupa ce am incercat aceste produse, stiu sigur ca nu vreau sa ma mai intorc vreodata la eyeliner lichid. Nu numai ca eyelinerul gel este mult mai simplu de aplicat, dar nu lacrimez absolut deloc de la el, ceea ce ma face sa-l iubesc nespus de mult :)). Nu se intinde si rezista toata ziua cu primer.

decorative line

Sper ca v-a placut review-ul meu kilometric si imi pare rau ca a durat atat de mult pana sa-l postez.  
Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! Daca aveti vreo intrebare pentru mine, va rog sa va uitati intai la sectiunea “F.A.Q.” pentru a vedea daca n-am raspuns deja la ea.

Va pup, sa fiti cuminti! ๐Ÿ˜€
P.S. : Sunt foarte fericita sa va anunt ca farduricolorate.ro va face parte din sponsorii urmatorului concurs!

Comments

  1. nookie says:

    OMFG!!! MAJOR ENVY!!!

  2. unika says:

    nice…sa le folosesti cu muuulta placere….si, deci…..cooooncuurs :D…eeeeee

  3. ade says:

    deci… inseamna ca o sa avem concurs?:x

  4. Anonymous says:

    despre ce concurs este vorba? ๐Ÿ˜€

  5. Ramona J. says:

    I hate you!!! :)))) Nu stiu cam ce as face cu ele, probabil le-as insulta prafuindu-le pe vreo etajera, sau poate as pune naiba mana sa invat sa fac si eu lookuri noi si complexe. Dar chiar si numai sa le stiu ale mele si tot le-as vrea,oricat mi s-ar rupe sufletul cred ca o sa renunt la un bluzit/rochit/fustit sau cercei sa imi cumpar o paleta. Mereu aman si prefer haina.:)

  6. omg!!! i'm so jealous! sunt superbe mai ales primele 2 palete si cea de lipstickuri! sa le folosesti sanatoasa =))

  7. andreea says:

    Ok….deci mi se pare super penibila faza " am mentionat pe Facebook, ca vreau sa-mi achizitionez un gel liner" in traducere libera ar fii : "cine se ofera sa imi trimita unul moca…" la fel si pensulele Da Vinci, produsele Elf,etc. Pt ca mai apoi sa le faci review-uri , favorabile, pt reclama, si ca sa nu para ca esti subiectiva, mai arunci si cate un lucru oarecum "negativ"…Tot timpul cand primesti comentarii negative , te intrebi de ce intra pe tine astfel de persoane dak nu sunt de acord cu tine,bla bla, la inceput erai mult mai ok, aveai cateva look-uri interesante, review-uri oarecum pertinente ( chiar daca erau preluate de la altii d pe youtube) in fine. Personal nu popt sa explic de ce intru pe blog, poate din acelasi motiv pt care , atunci cand zappez, pe TV, ma surprind zabovind pe Taraf pret de cateva minute….uimire, amuzament,consternare, nu stiu cum sa-mi explic

  8. Adina says:

    Paleta Metal Mania arata tare bine :x. Nu mi-as lua-o acum ca deja am una cu 88 culori normala :D. Sa le folosesti cu placere! Si gel linerul e supeeeeerb ala albastru il am si eu si il ador :x:x

  9. Adina says:

    Si app de eyeliner. Eu am inceput cu eyeliner gel si acum nici nu vreau sa aud de cel lichid :)). Asa ca iti dau perfecta dreptate si te cred ca nu mai vrei sa te intorci la el:D

  10. Anonymous says:

    Iar iti cer ajutorul, pentru un boboc..maine seara are balu…ce machiaje ai face tu? (machiaj), am o verisoara, parul saten, ochii negrii, tenul deschis, e foarte expresiva,dar atat de delicata..mi-e sa nu exagerez..si nu vreau sa-i aplic gene..are 15 ani totusi..ce-mi sugerezi? Multumesc , pup DnaRipley

  11. GabrieLLe says:

    Esti o norocoasa koko:X bravo:* cand va fi urmatorul concurs?:D

  12. andra says:

    OMG ce de bunatati…esti o norocoasa koko:)te pup
    p.s. gel`liner poate folosi si o fata cu doua maini stangi??pt ca mi se pare complicat de folosit:)

  13. Dia says:

    Wow ce de palete dragute! O gramada de nuante frumoase! Sa le folosesti cu placere! Imi dau seama ca esti incantata sa ai atatea "jucarioare" pentru ca nu te vei plictisi prea curand.
    Te pup!

  14. bondarica says:

    Ah Doamne cat ador trusele astea:(..pacat ca inca nu am una…imi fac cu ochiul de foarte mult timp, dar mi se par cam scumpe. Nu stiu cand am sa reusesc sa-mi fac curajul sa dau 120 Ron pentru o astfel de paleta, ar fi prea mult de cheltuit pentru mine o data(ma refer strict la achizitionarea de cosmetice). Stiu ca ar fi o investitie foarte buna:(..dar…ma multumesc cu ce am:D…totusi nu-mi pierd speranta:)

    Kissez:*

  15. Anonymous says:

    Hei Koko, crezi ca ai putea sa faci un make-up pentru club? se apropie balurile ๐Ÿ˜€

  16. Anda Zelenca says:

    You're sooo luky! I'm gelous!:D

    Glumesc, tu chiar le meriti!:*:*
    Da tot is geloasa!:))))))))

  17. Michellinne says:

    Doamne, norocoasฤƒ eศ™ti, femeie! ๐Ÿ™‚ Sฤƒ le foloseศ™ti cu mult drag! :*:*

  18. specialk says:

    @unika : multumesc ๐Ÿ˜› dap, o sa urmeze in curand ๐Ÿ˜›

  19. specialk says:

    @Ade
    @Anonim :

    cred ca-l anunt sambata ๐Ÿ™‚ mai vreau sa pun cateva lucruri la punct ๐Ÿ™‚

  20. specialk says:

    @Ramona J : Te inteleg, in ultimul timp ma gandesc si eu ca am suficiente si ca as investi mai degraba in haine ๐Ÿ˜›

    te pup!

  21. specialk says:

    @Dodo : multumesc! pup:*

  22. specialk says:

    @Adina : Yep, e perfect pentru lentilele mele :)) Am fost de-a dreptul uimita sa observ ca nu mai lacrimez :))

    pup!:*

  23. specialk says:

    @DnaRipley : Pai din descrierea ta, zic sa nu mergi pe ceva dramatic…doar sa-i accentuezi trasaturile. Fa ceva beige,alb crem, pe toata pleoapa si cu un verde jade in pliul pleoapei. Ceva simplu, dar de efect. Poti sa-i pui gene doar in coltul exterior, taiate…cum am avut eu in "Salt".

    hth! te pup:*

  24. specialk says:

    @GAbrielle : In curand :d

  25. specialk says:

    @Andra : Claaar! E super simplu de folosit ๐Ÿ˜› Mult mai simplu decat eyelinerul lichid :d

  26. specialk says:

    @Dia : Clar, numai cu ele m-am facut lately. Oricum, sunt culori si in paleta 120 pe care nu le-am folosit inca si o am de ceva timp :))

    pup!

  27. specialk says:

    @Bondarica : Pai da, dar daca faci calculul practic platesti 1 leu si 30 de bani pentru un fard ..ceea ce mi se pare super. Plus ca ai o varietate de culori din care sa alegi, nu trebuie sa ti le cumperi separat…poti sa faci o gramada de look-uri ๐Ÿ˜• Cu gandul asta mi-am cumparat si eu paleta 120 si n-am regretat niciodata…de fiecare data cand n-aveam o culoare, cu siguranta o gaseam acolo..sau macar ceva apropiat.

    te pup!

  28. specialk says:

    @Anonim : Pai nu am facut? Am si tutorial la el cu produse elf ๐Ÿ™‚ Plus ca ai o gramada de look-uri dramatice, de seara din care sa alegi:P

  29. specialk says:

    @Anda : Multumesc mult ๐Ÿ˜› pup:*:*

  30. specialk says:

    @MIchellinne : Multumesc:P

  31. El Kryss says:

    vreau si euuuuuu:((( ce frumoase sunt..sa le folosesti sanatosik si sa n incanti q look-uri realizate q ajutorul lor1 te pup!
    P.S. asa starnesti u invidia fetitelor k andreea:))))):p

  32. specialk says:

    @Andreea : @Andreea : Treaba ta cum traduci ๐Ÿ™‚ Daca o sa ai bunul simt totusi sa cauti discutia, o sa vezi despre ce a fost vorba ๐Ÿ™‚ Eu am scurtat povestirea pentru ca sincera sa fiu nu stiu de ce ar trebui sa-ti dau tie explicatii ๐Ÿ™‚ Era normal ca odata cu recunoasterea, sa apara si persoane ca tn… ca si pe youtube de altfel, se gasesc mereu nesimtiti care sa comenteze.

    Eu muncesc zilnic la blogul asta, pun multa munca si pasiune in el, mult mai mult ca la inceput (cand ziceai u ca eram mai ok). Fac rubrici elaborate cu "tips & tricks", tutoriale, raspund la zeci de mail uri si comentarii…si ar trebui sa refuz chestiile astea de frica uneia ca tn? Eu mi-am intrebat cititioarele pe facebook daca sunt de acord si au zis ca da.

    N-aveam niciun motiv sa nu fiu obiectiva, doar nu mi le luau inapoi :)) In plus, nici nu mi-au cerut review..am vrut eu sa-l fac pt cititoare ca se apropie sarbatorile ๐Ÿ™‚

    p.s. : Asa ai comentat la toate bloggeritzele care au primit chestii lately? Sau cu mine ai ceva in mod deosebit?

  33. specialk says:

    @EL Kryss : Multumesc ๐Ÿ˜›

    Eh, n-am ce sa-i fac…Eventual, ar trebui sa renunt la blog cu totul ca sa le fac fericite ๐Ÿ™‚

  34. Katyna says:

    Am tot citit in ultimul timp bloguri ale caror proprietare primeau tot felul de cadouri/sponsorizari si produse pentru testare. Asta e un semn ca depuneti efort sa iasa cat mai bine iar rezultatul este vizibil, ca pierdeti o parte din timpul liber pentru a va dedica blogului, ca aveti multe vizualizari care permit o astfel de publicitate pentru cei care va trimit produsele spre testare&promovare etc. Nu vad motivul de suparare pentru unele fete, vis-a-vis de aceste cadouri primite. Eu ma bucur pentru voi si incerc sa fac ceva pentru a merita si eu astfel de ocazii. Si ca sa fiu si on topic, mie imi place foarte mult paleta Mirlans 100 de culori, si cea de rujuri. Te pup!

  35. specialk says:

    @Katyna : Asta pentru ca o campanie de promovare ar costa mult mai mult decat sa ne trimita noua niste produse. Mie mi se pare ok asa, ambele parti ies in castig.

    MA deranjeaza ca face sa para ca si cum pentru asta scriu…dar ofertele au inceput sa apara de-abia acum, dupa 1 an si!

    O idee ar fi sa scrii mai des, mult mai des ๐Ÿ˜› Eu incerc acum sa postez zilnic :))

    Dap, e super…cred ca o sa fie la concurs ๐Ÿ˜› pup:*

  36. Sa le folosesti sanatoasa!
    Asta e un mod foarte frumos prin care iti este rasplatita munca!
    :*

  37. specialk says:

    @Andreea : multumesc mult ..chiar este :d

  38. Anonymous says:

    Nu ma deranjeaza ca le primesti, chiar ma bucura. Altfel cum as afla de ele?

  39. specialk says:

    @@ANonim : good point ๐Ÿ˜›

  40. Anonymous says:

    deci omg…nu-mi vine sa cred ca cele din paleta aia arata la fel cu cele de la urban decay! cat de tareee !

  41. specialk says:

    @ANonim : I know, right? :)) seamana si la culori si la finish :p

    te pup!

  42. A.V. says:

    vaaaai cred ca ai stat o groaza sa faci swatch-urile :-o. Acum ai si farduri metalice, poti sa faci si lookuri mai glossy, cum voia fata aceea care ti-a sugerat machiajul Alexandrei Stan ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

  43. specialk says:

    @A.V. : postarea asta mi-a luat 3 zile :)))) de aia nici n-am pus nimic ieri, ar fi trebuit s o fac in doua parti :))

    Dap, sa stii ca la asta m-am gandit si eu :))

    te pup!:*

  44. Shopperita says:

    Wow! Sa le folosesti cu placere. Sincer, toate imi plac!

  45. specialk says:

    @Shopperita : Multumesc :* si mie :))

  46. Camelcutza says:

    OMG cata munca ai depus ca sa iasa pozele si sa se vada culorile ca lumea. De multa vreme imi doream sa vad swatch-uri la metal mania! Cred ca sunt singura care nu isi doreste o paleta mare, nu as avea unde sa o pun si nici nu si-ar justifica investitia, ca as folosi 15% din culori! Pe cand tu folosesti oricum cam toate culorile! Pupici si sa le folosesti cu placere!

  47. specialk says:

    @Camelcutza : A fost ceva de munca :)) de aia n-am postat nimic ieri ๐Ÿ˜› Asta asa e, desi metal mania are multe neutral-uri care ti-ar placea ๐Ÿ˜›

    pup!

  48. Alexandra G. says:

    Cu ocazia sarbatorilor de iarna, iti ofer ocazia sa-mi faci cadou una din trusele primite!!! :X:X:X :))) glumeeeeeesc ๐Ÿ˜›

    Sa le stapanesti sanatoasa! Le meriti pentru tot efortul pe care il depui pentru acest blog! Te pup

  49. Anonymous says:

    Koko de ce nu le zici fetelor ca pot sa le cumpere mai ieftin de pe ebay sau chiar de pe fraulein.com? Inteleg ca vrei sa le faci reclama insa arata si siteurile de unde pot fi cumparate si la jumatate de pret:P de exemplu paleta SUN KISS de la Fraulein care este la jumatate de pret cu tot cu transport. Unele fete nu isi permit sa dea milioane pe farduri si mai ales ca sunt la jumatate de pret afara, de ce sa dam dublu pe ele? Esti ft draguta dar fii obiectiva si practica cu cititorii tai fideli. ๐Ÿ˜› ๐Ÿ™‚ Peace.
    Mya

  50. specialk says:

    @Mya : Eu am zis de unde le-am primit si am pus swatch-urile si review-ul…de acolo fiecare isi cauta ce vrea ๐Ÿ™‚ Nu am pus pe nimeni sa-si cumpere de pe site-ul respectiv, interesul meu a fost sa le prezint, sa le fac cunoscute. Si la paleta 120 am zis ca am luat-o de pe okazii, mult mai scump decat de pe e-bay, dar nu am cont de paypal… Am mai vb deja de chestiile astea :-??

    Obiectivitatea n-are nimic de-a face cu asta. Poate practica, ai dreptate, as fi putut sa fiu. Dar asa cum am zis, am mai discutat chestiile astea si credeam ca sunt clare. I'll keep that in mind next time, promit ๐Ÿ˜›

    te pup si ms pt comment si "atentionare" :*

  51. specialk says:

    @Alexandra : pai poate participi la concurs si o castigi :)) ๐Ÿ˜›

    pup, ms mult!:*

  52. scandal scandal!!! vai ce imi placeeee!!! kt imi inveselesc ziua la munk cu aberatiile unora :))
    oricum, interesant reviwew-ul, paleta 88 sunkiss imi place cel mai mult dintre toate, iar pe site-ul lor am vazut si o paleta 88 mata, cred ca o voi comanda pe aceea.
    ma gandeam sa iti mai trimit un review la ce mi-am cumparat ieri, sa vedem cine comenteaza aiurea si la mine :)))))

  53. Laura Driha says:

    Si frumoasa si talentata si NOROCOASA?
    Asta chiar nu e cinstit.. ๐Ÿ˜›
    Sa le satapanesti sanatoasa! Abia astept minunile ce au sa-ti iasa din frumusetile astea!
    Pup si spor! Si eu zic sa incerci si la Loto, ai toate sansele! ๐Ÿ˜›

  54. Alics says:

    Super review Koko, cred ca o sa-mi achizitionez si eu o paleta cu farduri metalice, m-a convins asemanarea culorilor cu cele UD Book of Shadows II. Cat despre gel linere, e mare incantarea la inceput, dar vei vedea, cu trecerea timpului, se va usca, va fi din ce in ce mai dificil de aplicat, va face scuame… eh… (pana si cel de la Mac se comporta la fel), eu am zis totusi sa-l testez si pe cel de la ELF, astept sa imi ajunga comanda.

  55. Alexandra says:

    Cat de bine arata paleta sunkiss!! Superba si lip color palette, mai ales ca eu sunt innebunita dupa rujuri si glossuri! ๐Ÿ˜€
    Sa le stapanesti sanatoasa si asteptam tutoriale cu ele, ca acum chiar ai de unde alege! ๐Ÿ˜‰ Lucky girl, you! ๐Ÿ™‚

    Te pup!

  56. A.M. says:

    sunt superbe trusele. nici nu stiu care imi place mai mult. sa le folosesti cu placere!

  57. specialk says:

    @rautate_mica : chair te rog sa trimiti review :)) am avut prea multe "make-up by u" lately :)) si sa nu uiti de poza ca mi-au mai trimis fete, da' uita sa ataseze poza :))

    pup!:*

  58. specialk says:

    @Laura : Sa stii ca e o idee :)) pup:*

  59. specialk says:

    @Alics : I know…am zis sa o fac mai mult pentru culorile alea deschise si treptat am vazut ca sunt multe care se asemana :??

    Stiu ca se usuca, tot incerc sa gasesc solutii pentru asta…oricum prefer sa ma chinui cu visine, vaselina & so on , decat sa trec iar la eyeliner lichid. Cel putin nu mai lacrimez :))

    pup si multumesc!:*

  60. specialk says:

    @Alexandra : Yep, doar timp sa am sa ma machiez :)) Aseara n-am dormit deloc ca sa ajung azi la 8 la facultatea, numai chef de look-uri elaborate n-am avut.. :)) Acum sunt terminata, trebuie sa-mi gasesc un program mai bun :))

    pup , ms mult :*

  61. specialk says:

    @A.M. : Indeed they are, multumesc!:*

  62. dee says:

    You are one lucky gal, Koko! :X
    Awesome make-up stuff you have there, da' si mai awesome e ceea ce faci tu cu ele!
    Subscriu la ceea ce a zis o alta cititoare mai sus, daca le-as avea m-as uita la ele in awe si.. cam atat :))
    Keep it up, girl! Sa le folosesti cu placere si spor!
    Muah!

    P.S. Ah, si ofc k trebuia sa apara p-aci una bucata hater biatch, pai se putea? :)) Ooofff..

  63. specialk says:

    @Dee : Multumesc mult :P:*

  64. Ana Maria says:

    Stii ce mi se pare interesant?Faptul ca tu spui ca nu aprobi decat comentariile care nu contin jigniri,dar realitatea e ca le aprobi doar pe cele care nu contin jigniri la adresa ta…nu conteaza ca unele cititoare le jignesc pe altele(care nu sunt de acord cu tine,dar ti o spun pe un ton civilizat),atata timp cat nu esti tu tinta jignirilor,e ok…Ex:hater biatch,aberatii,nesimtiti etc…Daca acest blog se vrea unul civilizat,nu ar mai trebui sa permiti ca cititoarele tale fidele sa le jigneasca pe cele care iti spun intr un mod cat se poate de ok ca au alta parere decat tine.Poate nu iti dai seama,dar creeaza o impresie de subiectivitate puerila de genulโ€ždoar eu si prietenele mele avem dreptate si cine nu e cu noi e impotriva noastraโ€:))

  65. specialk says:

    @Ana Maria : Actually aprob si comentarii care contin jigniri la adresa mea, uite-te putin la postarea de acum doua sambete :)) Nu le pun pe cele cu injuraturi, si crede-ma ca le-am mai sters si pe ale cititoarelor mele ๐Ÿ™‚

    Adevarul e ca plictisitoare toata treaba asta, si ma deranjeaza ca incercati sa ma scoateti ca si cum as fi un dictator. E vina mea ca le dau approve de la inceput, nu-i asa? Se creaza o reactie in lant si dupa aia se vb numai de asta, ca acum. Si oricum respectiva nu se mai intoarce sa vada ce i-am raspuns pentru ca l-a dat doar asa, din rautate si plictiseala. SI chiar daca s-ar intoarce, nu e ca si cum ar fi open-minded & stuff :))

    Pe viitor nu voi mai da approve la niciun comment de asta! Critica contructiva e acceptata, atat timp cat respetivaa stie sa o dea….in rest, n-am de ce sa mi toc eu nervii sa raspund tuturor, apoi tot eu sa ies aiurea ca dau approve si tot asa:) Prea multa bataie de cap, pentru ce? Sa ofer libertate de exprimare unei persoane care se plictiseste pe acasa.

  66. adizzy says:

    deci daca ai stii de cand caut eu un asa site la noi unde sa gasesc paletta 88 matte..vai! ca cu ebay si stau dupa ea si nu prea vruaim sa ma incurc cu ala..dar pe site asta..perfect si pretul si ce produse au…a da si te invidiez ๐Ÿ˜€ merci de share, u saved me

  67. specialk says:

    @Adizzy : I know, nici eu n-am cont de paypal si ma incurca putin e-bay-ul si cum functioneaza :))

    glad I could help.. pup!:*

  68. siginutz says:

    iuiiiiiiiiii… mai ales aia cu 100 de culori si aialalta, "lipicioasa" cred ca e mortala, pentru noi cu piele uscatica. Vreau ๐Ÿ˜€ Still, cred ca va trebui sa maresti ritmul de filmari de acu, ca vrem sa le vedem, hehe! ๐Ÿ™‚
    Eu ma descurc cu Fraulein, 120, s-au uscat intre timp, dar inainte de aplicarea cu pensula sprayez pensula cu un spray cu aloe (il aveam la indemana, cred ca si apa minerala e ok) si dupa aia fardurile obey de numa numa. Nu cred ca am inventat eu roata, dar ma descurc de minune cu ele asa. Si, nuj ce am, m-au plait marourile. Pe cat de mult mi-au placut culorile "turbo", nuj, nu ma mai regasesc, dar asa patesc in fiecare toamna… ๐Ÿ™‚ puuuuuuuuuuup, sa le folosesti sanatoasa. eyelineru nici nu l-am mai bagat in seama ๐Ÿ˜›

  69. specialk says:

    @siginutz : sa -l maresc? Si cand sa filmez? :))) la facultate?:P

    dap, inteleg ce zici :)) si eu am cautat mai mult maro-urile ๐Ÿ˜› pup:*

  70. Vai cรขt sunt de adorabile. Mฤƒ bucur cฤƒ munca ta este rฤƒsplฤƒtitฤƒ. ลži oricum… ei ลฃi le-au trimis din proprie iniลฃiativฤƒ, nu te-ai milogit de nimeni. Ca sฤƒ vadฤƒ ลŸi anumite persoane:).AลŸ fi vrut sฤƒ vฤƒd swatches ลŸi la rujuri… รฎn paleta aia par foarte drฤƒguลฃe.
    Pupici ลŸi nu pune la suflet invidia unora:*

  71. specialk says:

    @immortal_poisomn : Multumesc:P
    pff, o sa ia ceva dar promit sa le fac next week, oki?:P

    pup:*

  72. Anonymous says:

    buna am adresa ta de la gabriela mia spus sa iti cer si tie parerea . crezi ca 88 metal mania sar potrivi si unei persoane cu un ten mai masliniu si cu ochii albastri. astept ras tau pipici

  73. by Ludmy says:

    Wow ๐Ÿ™‚
    Hey, super!!!
    Le meriti pe deplin ๐Ÿ˜›

  74. specialk says:

    @Anonim : Acum am vazut si cometnariul dar stiu ca ti-am raspuns pe mail :*

  75. specialk says:

    @ludmy : multumesc mult!:*

  76. criss tyna says:

    Hey..imi place tot ce faci…munca,pasiunea,determinarea ta….te urmaresc de ceva vreme atat pe blogul tau cat si pe youtube.Iti doresc din suflet multa putere de munca,look-uri noi cat mai indraznete si te admir mult pt ceea ce faci!!!Te pupic si iti doresc o seara frumoasa!

  77. Am gasit insfarsit review-ul paletelor , imi plaace tare mult sun kiss dar parca as opta mai mult pt "88C" de pe myashop.ro , ce zici ?Culorile cum sunt? Mie-mi par mate…
    Ms mult pt ajutor >:D< am considerat ca esti cea mai potrivita pentru a ma ajuta … .
    p.s: sper ca nu te-am inebunit :))

    te pup:*

  78. specialk says:

    @Dina : DIn cate stiu eu, exista 2 variante ale paletei…una cu culori mate, si una cu culori sidefate ๐Ÿ™‚

    Asta de care zici tu pare aia cu culori mate ๐Ÿ˜›

    te pup!:*

  79. Chatte says:

    Aaaah cat am cautat postarea asta :D.
    Deci paleta Sun Kissed as imi face cu ochiul de nu-ti spun :)). Deci cand vad swatch-urile alea mor asa, incet si sigur :)).
    Hmmm am vazut pe site-ul lor ca au si o paleta de 240 de culori.. Aceea cum o fi? ๐Ÿ˜•
    Eu am o boala asa, sa am cat mai multe chestii :)). Chiar daca nu le folosesc, da' sa fie acolo =)).
    In curand o sa falimentez ca planuiesc niste cumparaturi, numa' sa vad cum rezolv cu partea financiara :D.

    Ah si imi place si paleta cu rujuri, looks interesting :D.

    Offf Koko, Koko, ce-mi faci tu mie :)).

    Pup!

  80. specialk says:

    @Chatte : Chiar sunt frumoase ๐Ÿ˜€

    Pai aia de 240 e de la Mirlans, nu? Culorile alea sunt mate…cele din sun kissed sunt fie shimmery, fie cu sclipici:D

    Hi hi :))) puuup!:*

  81. Ce faina e trusa cu 100 de culori .ahhhhhhh ce-mi face cu ochiul .But no money no funny :)))))) (chatte a inventat expresia :))) )

  82. Si inca ceva,vreau sa creezi si look'uri mate .fara un firicel de sclipici,sidef .Pleaseeeee ๐Ÿ˜€
    Nu mai zic nimic de degradeuri ca ma arunci pe geam ,totusi as vrea sa vad..macar unul ๐Ÿ˜€ spectaculos

  83. Si inca ceva,vreau sa creezi si look'uri mate .fara un firicel de sclipici,sidef .Pleaseeeee ๐Ÿ˜€
    Nu mai zic nimic de degradeuri ca ma arunci pe geam ,totusi as vrea sa vad..macar unul ๐Ÿ˜€ spectaculos

  84. criss tyna says:

    Hey..imi place tot ce faci…munca,pasiunea,determinarea ta….te urmaresc de ceva vreme atat pe blogul tau cat si pe youtube.Iti doresc din suflet multa putere de munca,look-uri noi cat mai indraznete si te admir mult pt ceea ce faci!!!Te pupic si iti doresc o seara frumoasa!

  85. Special K says:

    @Chatte : Chiar sunt frumoase ๐Ÿ˜€

    Pai aia de 240 e de la Mirlans, nu? Culorile alea sunt mate…cele din sun kissed sunt fie shimmery, fie cu sclipici:D

    Hi hi :))) puuup!:*

  86. Chatte says:

    Aaaah cat am cautat postarea asta :D.
    Deci paleta Sun Kissed as imi face cu ochiul de nu-ti spun :)). Deci cand vad swatch-urile alea mor asa, incet si sigur :)).
    Hmmm am vazut pe site-ul lor ca au si o paleta de 240 de culori.. Aceea cum o fi? ๐Ÿ˜•
    Eu am o boala asa, sa am cat mai multe chestii :)). Chiar daca nu le folosesc, da' sa fie acolo =)).
    In curand o sa falimentez ca planuiesc niste cumparaturi, numa' sa vad cum rezolv cu partea financiara :D.

    Ah si imi place si paleta cu rujuri, looks interesting :D.

    Offf Koko, Koko, ce-mi faci tu mie :)).

    Pup!

  87. by Ludmy says:

    Wow ๐Ÿ™‚
    Hey, super!!!
    Le meriti pe deplin ๐Ÿ˜›

  88. Anonymous says:

    buna am adresa ta de la gabriela mia spus sa iti cer si tie parerea . crezi ca 88 metal mania sar potrivi si unei persoane cu un ten mai masliniu si cu ochii albastri. astept ras tau pipici

  89. Special K says:

    @Dina : DIn cate stiu eu, exista 2 variante ale paletei…una cu culori mate, si una cu culori sidefate ๐Ÿ™‚

    Asta de care zici tu pare aia cu culori mate ๐Ÿ˜›

    te pup!:*

  90. Special K says:

    @siginutz : sa -l maresc? Si cand sa filmez? :))) la facultate?:P

    dap, inteleg ce zici :)) si eu am cautat mai mult maro-urile ๐Ÿ˜› pup:*

  91. siginutz says:

    iuiiiiiiiiii… mai ales aia cu 100 de culori si aialalta, "lipicioasa" cred ca e mortala, pentru noi cu piele uscatica. Vreau ๐Ÿ˜€ Still, cred ca va trebui sa maresti ritmul de filmari de acu, ca vrem sa le vedem, hehe! ๐Ÿ™‚
    Eu ma descurc cu Fraulein, 120, s-au uscat intre timp, dar inainte de aplicarea cu pensula sprayez pensula cu un spray cu aloe (il aveam la indemana, cred ca si apa minerala e ok) si dupa aia fardurile obey de numa numa. Nu cred ca am inventat eu roata, dar ma descurc de minune cu ele asa. Si, nuj ce am, m-au plait marourile. Pe cat de mult mi-au placut culorile "turbo", nuj, nu ma mai regasesc, dar asa patesc in fiecare toamna… ๐Ÿ™‚ puuuuuuuuuuup, sa le folosesti sanatoasa. eyelineru nici nu l-am mai bagat in seama ๐Ÿ˜›

  92. Special K says:

    @Adizzy : I know, nici eu n-am cont de paypal si ma incurca putin e-bay-ul si cum functioneaza :))

    glad I could help.. pup!:*

  93. Special K says:

    @Ana Maria : Actually aprob si comentarii care contin jigniri la adresa mea, uite-te putin la postarea de acum doua sambete :)) Nu le pun pe cele cu injuraturi, si crede-ma ca le-am mai sters si pe ale cititoarelor mele ๐Ÿ™‚

    Adevarul e ca plictisitoare toata treaba asta, si ma deranjeaza ca incercati sa ma scoateti ca si cum as fi un dictator. E vina mea ca le dau approve de la inceput, nu-i asa? Se creaza o reactie in lant si dupa aia se vb numai de asta, ca acum. Si oricum respectiva nu se mai intoarce sa vada ce i-am raspuns pentru ca l-a dat doar asa, din rautate si plictiseala. SI chiar daca s-ar intoarce, nu e ca si cum ar fi open-minded & stuff :))

    Pe viitor nu voi mai da approve la niciun comment de asta! Critica contructiva e acceptata, atat timp cat respetivaa stie sa o dea….in rest, n-am de ce sa mi toc eu nervii sa raspund tuturor, apoi tot eu sa ies aiurea ca dau approve si tot asa:) Prea multa bataie de cap, pentru ce? Sa ofer libertate de exprimare unei persoane care se plictiseste pe acasa.

  94. Ana Maria says:

    Stii ce mi se pare interesant?Faptul ca tu spui ca nu aprobi decat comentariile care nu contin jigniri,dar realitatea e ca le aprobi doar pe cele care nu contin jigniri la adresa ta…nu conteaza ca unele cititoare le jignesc pe altele(care nu sunt de acord cu tine,dar ti o spun pe un ton civilizat),atata timp cat nu esti tu tinta jignirilor,e ok…Ex:hater biatch,aberatii,nesimtiti etc…Daca acest blog se vrea unul civilizat,nu ar mai trebui sa permiti ca cititoarele tale fidele sa le jigneasca pe cele care iti spun intr un mod cat se poate de ok ca au alta parere decat tine.Poate nu iti dai seama,dar creeaza o impresie de subiectivitate puerila de genulโ€ždoar eu si prietenele mele avem dreptate si cine nu e cu noi e impotriva noastraโ€:))

  95. Special K says:

    @Dee : Multumesc mult :P:*

  96. Special K says:

    @A.M. : Indeed they are, multumesc!:*

  97. Special K says:

    @Alexandra : Yep, doar timp sa am sa ma machiez :)) Aseara n-am dormit deloc ca sa ajung azi la 8 la facultatea, numai chef de look-uri elaborate n-am avut.. :)) Acum sunt terminata, trebuie sa-mi gasesc un program mai bun :))

    pup , ms mult :*

  98. Special K says:

    @Alics : I know…am zis sa o fac mai mult pentru culorile alea deschise si treptat am vazut ca sunt multe care se asemana :??

    Stiu ca se usuca, tot incerc sa gasesc solutii pentru asta…oricum prefer sa ma chinui cu visine, vaselina & so on , decat sa trec iar la eyeliner lichid. Cel putin nu mai lacrimez :))

    pup si multumesc!:*

  99. Special K says:

    @Laura : Sa stii ca e o idee :)) pup:*

  100. Special K says:

    @rautate_mica : chair te rog sa trimiti review :)) am avut prea multe "make-up by u" lately :)) si sa nu uiti de poza ca mi-au mai trimis fete, da' uita sa ataseze poza :))

    pup!:*

  101. Alexandra says:

    Cat de bine arata paleta sunkiss!! Superba si lip color palette, mai ales ca eu sunt innebunita dupa rujuri si glossuri! ๐Ÿ˜€
    Sa le stapanesti sanatoasa si asteptam tutoriale cu ele, ca acum chiar ai de unde alege! ๐Ÿ˜‰ Lucky girl, you! ๐Ÿ™‚

    Te pup!

  102. Alics says:

    Super review Koko, cred ca o sa-mi achizitionez si eu o paleta cu farduri metalice, m-a convins asemanarea culorilor cu cele UD Book of Shadows II. Cat despre gel linere, e mare incantarea la inceput, dar vei vedea, cu trecerea timpului, se va usca, va fi din ce in ce mai dificil de aplicat, va face scuame… eh… (pana si cel de la Mac se comporta la fel), eu am zis totusi sa-l testez si pe cel de la ELF, astept sa imi ajunga comanda.

  103. Laura Driha says:

    Si frumoasa si talentata si NOROCOASA?
    Asta chiar nu e cinstit.. ๐Ÿ˜›
    Sa le satapanesti sanatoasa! Abia astept minunile ce au sa-ti iasa din frumusetile astea!
    Pup si spor! Si eu zic sa incerci si la Loto, ai toate sansele! ๐Ÿ˜›

  104. scandal scandal!!! vai ce imi placeeee!!! kt imi inveselesc ziua la munk cu aberatiile unora :))
    oricum, interesant reviwew-ul, paleta 88 sunkiss imi place cel mai mult dintre toate, iar pe site-ul lor am vazut si o paleta 88 mata, cred ca o voi comanda pe aceea.
    ma gandeam sa iti mai trimit un review la ce mi-am cumparat ieri, sa vedem cine comenteaza aiurea si la mine :)))))

  105. Special K says:

    @Alexandra : pai poate participi la concurs si o castigi :)) ๐Ÿ˜›

    pup, ms mult!:*

  106. Special K says:

    @Mya : Eu am zis de unde le-am primit si am pus swatch-urile si review-ul…de acolo fiecare isi cauta ce vrea ๐Ÿ™‚ Nu am pus pe nimeni sa-si cumpere de pe site-ul respectiv, interesul meu a fost sa le prezint, sa le fac cunoscute. Si la paleta 120 am zis ca am luat-o de pe okazii, mult mai scump decat de pe e-bay, dar nu am cont de paypal… Am mai vb deja de chestiile astea :-??

    Obiectivitatea n-are nimic de-a face cu asta. Poate practica, ai dreptate, as fi putut sa fiu. Dar asa cum am zis, am mai discutat chestiile astea si credeam ca sunt clare. I'll keep that in mind next time, promit ๐Ÿ˜›

    te pup si ms pt comment si "atentionare" :*

  107. Anonymous says:

    Koko de ce nu le zici fetelor ca pot sa le cumpere mai ieftin de pe ebay sau chiar de pe fraulein.com? Inteleg ca vrei sa le faci reclama insa arata si siteurile de unde pot fi cumparate si la jumatate de pret:P de exemplu paleta SUN KISS de la Fraulein care este la jumatate de pret cu tot cu transport. Unele fete nu isi permit sa dea milioane pe farduri si mai ales ca sunt la jumatate de pret afara, de ce sa dam dublu pe ele? Esti ft draguta dar fii obiectiva si practica cu cititorii tai fideli. ๐Ÿ˜› ๐Ÿ™‚ Peace.
    Mya

  108. Alexandra G. says:

    Cu ocazia sarbatorilor de iarna, iti ofer ocazia sa-mi faci cadou una din trusele primite!!! :X:X:X :))) glumeeeeeesc ๐Ÿ˜›

    Sa le stapanesti sanatoasa! Le meriti pentru tot efortul pe care il depui pentru acest blog! Te pup

  109. Special K says:

    @Camelcutza : A fost ceva de munca :)) de aia n-am postat nimic ieri ๐Ÿ˜› Asta asa e, desi metal mania are multe neutral-uri care ti-ar placea ๐Ÿ˜›

    pup!

  110. Camelcutza says:

    OMG cata munca ai depus ca sa iasa pozele si sa se vada culorile ca lumea. De multa vreme imi doream sa vad swatch-uri la metal mania! Cred ca sunt singura care nu isi doreste o paleta mare, nu as avea unde sa o pun si nici nu si-ar justifica investitia, ca as folosi 15% din culori! Pe cand tu folosesti oricum cam toate culorile! Pupici si sa le folosesti cu placere!

  111. Special K says:

    @Shopperita : Multumesc :* si mie :))

  112. Shopperita says:

    Wow! Sa le folosesti cu placere. Sincer, toate imi plac!

  113. Special K says:

    @A.V. : postarea asta mi-a luat 3 zile :)))) de aia nici n-am pus nimic ieri, ar fi trebuit s o fac in doua parti :))

    Dap, sa stii ca la asta m-am gandit si eu :))

    te pup!:*

  114. A.V. says:

    vaaaai cred ca ai stat o groaza sa faci swatch-urile :-o. Acum ai si farduri metalice, poti sa faci si lookuri mai glossy, cum voia fata aceea care ti-a sugerat machiajul Alexandrei Stan ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

  115. Special K says:

    @ANonim : I know, right? :)) seamana si la culori si la finish :p

    te pup!

  116. Anonymous says:

    deci omg…nu-mi vine sa cred ca cele din paleta aia arata la fel cu cele de la urban decay! cat de tareee !

  117. Special K says:

    @@ANonim : good point ๐Ÿ˜›

  118. Anonymous says:

    Nu ma deranjeaza ca le primesti, chiar ma bucura. Altfel cum as afla de ele?

  119. Special K says:

    @Andreea : multumesc mult ..chiar este :d

  120. Sa le folosesti sanatoasa!
    Asta e un mod foarte frumos prin care iti este rasplatita munca!
    :*

  121. Special K says:

    @Katyna : Asta pentru ca o campanie de promovare ar costa mult mai mult decat sa ne trimita noua niste produse. Mie mi se pare ok asa, ambele parti ies in castig.

    MA deranjeaza ca face sa para ca si cum pentru asta scriu…dar ofertele au inceput sa apara de-abia acum, dupa 1 an si!

    O idee ar fi sa scrii mai des, mult mai des ๐Ÿ˜› Eu incerc acum sa postez zilnic :))

    Dap, e super…cred ca o sa fie la concurs ๐Ÿ˜› pup:*

  122. Special K says:

    @EL Kryss : Multumesc ๐Ÿ˜›

    Eh, n-am ce sa-i fac…Eventual, ar trebui sa renunt la blog cu totul ca sa le fac fericite ๐Ÿ™‚

  123. Special K says:

    @Andreea : @Andreea : Treaba ta cum traduci ๐Ÿ™‚ Daca o sa ai bunul simt totusi sa cauti discutia, o sa vezi despre ce a fost vorba ๐Ÿ™‚ Eu am scurtat povestirea pentru ca sincera sa fiu nu stiu de ce ar trebui sa-ti dau tie explicatii ๐Ÿ™‚ Era normal ca odata cu recunoasterea, sa apara si persoane ca tn… ca si pe youtube de altfel, se gasesc mereu nesimtiti care sa comenteze.

    Eu muncesc zilnic la blogul asta, pun multa munca si pasiune in el, mult mai mult ca la inceput (cand ziceai u ca eram mai ok). Fac rubrici elaborate cu "tips & tricks", tutoriale, raspund la zeci de mail uri si comentarii…si ar trebui sa refuz chestiile astea de frica uneia ca tn? Eu mi-am intrebat cititioarele pe facebook daca sunt de acord si au zis ca da.

    N-aveam niciun motiv sa nu fiu obiectiva, doar nu mi le luau inapoi :)) In plus, nici nu mi-au cerut review..am vrut eu sa-l fac pt cititoare ca se apropie sarbatorile ๐Ÿ™‚

    p.s. : Asa ai comentat la toate bloggeritzele care au primit chestii lately? Sau cu mine ai ceva in mod deosebit?

  124. El Kryss says:

    vreau si euuuuuu:((( ce frumoase sunt..sa le folosesti sanatosik si sa n incanti q look-uri realizate q ajutorul lor1 te pup!
    P.S. asa starnesti u invidia fetitelor k andreea:))))):p

  125. Special K says:

    @MIchellinne : Multumesc:P

  126. Special K says:

    @Anda : Multumesc mult ๐Ÿ˜› pup:*:*

  127. Special K says:

    @Bondarica : Pai da, dar daca faci calculul practic platesti 1 leu si 30 de bani pentru un fard ..ceea ce mi se pare super. Plus ca ai o varietate de culori din care sa alegi, nu trebuie sa ti le cumperi separat…poti sa faci o gramada de look-uri ๐Ÿ˜• Cu gandul asta mi-am cumparat si eu paleta 120 si n-am regretat niciodata…de fiecare data cand n-aveam o culoare, cu siguranta o gaseam acolo..sau macar ceva apropiat.

    te pup!

  128. Special K says:

    @Dia : Clar, numai cu ele m-am facut lately. Oricum, sunt culori si in paleta 120 pe care nu le-am folosit inca si o am de ceva timp :))

    pup!

  129. Special K says:

    @GAbrielle : In curand :d

  130. Special K says:

    @DnaRipley : Pai din descrierea ta, zic sa nu mergi pe ceva dramatic…doar sa-i accentuezi trasaturile. Fa ceva beige,alb crem, pe toata pleoapa si cu un verde jade in pliul pleoapei. Ceva simplu, dar de efect. Poti sa-i pui gene doar in coltul exterior, taiate…cum am avut eu in "Salt".

    hth! te pup:*

  131. Special K says:

    @Adina : Yep, e perfect pentru lentilele mele :)) Am fost de-a dreptul uimita sa observ ca nu mai lacrimez :))

    pup!:*

  132. Special K says:

    @Dodo : multumesc! pup:*

  133. Special K says:

    @Ramona J : Te inteleg, in ultimul timp ma gandesc si eu ca am suficiente si ca as investi mai degraba in haine ๐Ÿ˜›

    te pup!

  134. Special K says:

    @Ade
    @Anonim :

    cred ca-l anunt sambata ๐Ÿ™‚ mai vreau sa pun cateva lucruri la punct ๐Ÿ™‚

  135. Special K says:

    @unika : multumesc ๐Ÿ˜› dap, o sa urmeze in curand ๐Ÿ˜›

  136. Michellinne says:

    Doamne, norocoasฤƒ eศ™ti, femeie! ๐Ÿ™‚ Sฤƒ le foloseศ™ti cu mult drag! :*:*

  137. Anda Zelenca says:

    You're sooo luky! I'm gelous!:D

    Glumesc, tu chiar le meriti!:*:*
    Da tot is geloasa!:))))))))

  138. Anonymous says:

    Hei Koko, crezi ca ai putea sa faci un make-up pentru club? se apropie balurile ๐Ÿ˜€

  139. bondarica says:

    Ah Doamne cat ador trusele astea:(..pacat ca inca nu am una…imi fac cu ochiul de foarte mult timp, dar mi se par cam scumpe. Nu stiu cand am sa reusesc sa-mi fac curajul sa dau 120 Ron pentru o astfel de paleta, ar fi prea mult de cheltuit pentru mine o data(ma refer strict la achizitionarea de cosmetice). Stiu ca ar fi o investitie foarte buna:(..dar…ma multumesc cu ce am:D…totusi nu-mi pierd speranta:)

    Kissez:*

  140. andra says:

    OMG ce de bunatati…esti o norocoasa koko:)te pup
    p.s. gel`liner poate folosi si o fata cu doua maini stangi??pt ca mi se pare complicat de folosit:)

  141. GabrieLLe says:

    Esti o norocoasa koko:X bravo:* cand va fi urmatorul concurs?:D

  142. Anonymous says:

    Iar iti cer ajutorul, pentru un boboc..maine seara are balu…ce machiaje ai face tu? (machiaj), am o verisoara, parul saten, ochii negrii, tenul deschis, e foarte expresiva,dar atat de delicata..mi-e sa nu exagerez..si nu vreau sa-i aplic gene..are 15 ani totusi..ce-mi sugerezi? Multumesc , pup DnaRipley

  143. Special K says:

    @Andra : Claaar! E super simplu de folosit ๐Ÿ˜› Mult mai simplu decat eyelinerul lichid :d

  144. unika says:

    nice…sa le folosesti cu muuulta placere….si, deci…..cooooncuurs :D…eeeeee

  145. nookie says:

    OMFG!!! MAJOR ENVY!!!

  146. Iuliana_cio says:

    buna :* vreau si eu paleta Costal Scents 88 metal mania, poti sa-mi spui si mie te rog un site de unde as putea sa o achizitionez? multumesc mult:*:*

  147. Matei_livia_roxana says:

    cum ti se par produsele elf? ca as vrea sa fac si eu comanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.