Review : E.L.F.

Hey girls!

Acesta este al doilea review din mini-seria de astazi si este realizat de mine. Ar trebui sa ma pun frumos in panou :)). Avand in vedere ca unele produse le-am mai prezentat (doar ca in nuante diferite), o sa dau copy/paste din descrierea precedenta.

1. Baton 3 in 1 pentru ochi, buze, fata – Nuanta Golden Peach * (“All Over Color Stick”)

DESCRIERE OFICIALA :
“Culoarea 3 in 1 pentru ochi, buze si/sau fata! Luati-va culoarea care ilumineaza si ofera o stralucire plina de sanatate, netezeste si hidrateaza instantaneu pielea cu o culoare proaspata si naturala, care se pastreaza pe parcursul intregii zile. INSTRUCTIUNI Rotiti partea inferioara a batonului si aplicati pe fata, ochi sau buze.”
DESCRIEREA MEA : 
Imi place mult produsul asta! Nu-l folosesc individual, pe cont propriu, ci ca baza pentru blush. Important e sa nu dai direct cu batonul pe pleoapa/obraji/buze, ci sa iei putin produs pe deget si sa-l intinzi acolo unde doresti pentru ca altfel risti sa se intinda pe parcursul zilei. Avand in vedere ca e destul de “light”, n-o sa-l prea folosesc ca baza pentru fard, pot la fel de bine sa folosesc un creion auriu si culoarea va iesi mai intensa…la fel si la buze. Dar ca baza pentru blush e perfect! Ador look-ul luminos si “proaspat” pe care il da obrajilor mei, sunt “imbujorati” :)). Pe langa asta, ajuta blush-ul sa reziste mai mult…ceea ce e intotdeauna un plus!
Swatch-uri  :

 1 – Golden Peach; 2 – Pink Lemonade
(mai multe swatch-uri pt. nuanta “Pink Lemonade” aici )

1 – “Golden Peach” direct pe piele
2 – Pudra bronzanta e.l.f., nuanta “sun kissed” peste ‘Golden Peach”

(mai multe swatch-uri pt. nuanta “Sun kissed” aici )

1 – Pudra bronzanta e.l.f. , nuanta “sun kissed” direct pe piele
2 – Pudra bronzanta e.l.f., nuanta “sun kissed” peste ‘Golden Peach”

2. Crema Iluminatoare pentru fata, ochi, buze – Nuanta Spotlight * (Shimmering Facial Whip)
DESCRIERE OFICIALA :
“Pentru utilizare multipla, contine vitamina B, C si E care ilumineaza si netezeste pielea instantaneu, fara sa incarce tenul. INSTRUCTIUNI Puneti pe deget crema de marimea unei perle si aplicati pe pometi, ochi sau buze.
DESCRIEREA MEA :

Ca si in cazul batonului “3 in 1”, folosesc produsul asta ca baza. Fiind alb, nu pot sa-l folosesc pentru buze, dar la ochi imi place efectul conferit. Il aplic sub cel mai inalt punct al sprecenei si in coltul interior pentru un strop de luminozitate. Totusi intrebuintarea mea preferata pentru acest look, este ca baza pentru highlight, deasupra pometilor (cititi aici despre highlight). Mie imi place sa folosesc, in loc de highlight-ul propriu-zis, un fard alb sidefat…mi se pare foarte potrivit pentru un look de aseara. Ce nu-mi place la acest produs este consistenta. E pastos, ceea ce-l face putin mai dificil de amestecat. Cu toate astea, nu e un aspect care m-ar determina sa nu-l mai folosesc. Din contra, am de gand sa-mi iau mai mult nuante.

Swatch-uri : 
 
(cu blitz)

(fara blitz)
1 – “Spotlight” direct pe piele
2 – Sephora colorful mono e/s – 01. White pearl peste “Spotlight”

3.  Pensula pentru aplicare Blush, Pudra Bronzanta si Mixta * (“Blushing, Bronzing And Blending Brush”)

DESCRIERE OFICIALA :

“Aceasta pensula unica 3 in 1 permite o aplicare cu precizie a blush-ului, pudrei bronzante si a oricaror alte pudre. Toate pensulele e.l.f. Professional au fost create si testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba. Fiecare pensula are un design ergonomic pentru a se potrivi perfect in mana voastra si a facilita obtinerea unui machiaj perfect.”
DESCRIEREA MEA : 

Mi-am cumparat pensula asta pentru ca cea de la Mon Reve (cititi aici si aici despre ea)  naparleste prea rau si-mi raman mereu firicele pe fata. Pensula de la e.l.f este net superioara! Nu numai ca “ia” (la aplicare obtin o pigmentare mai puternica) produsul mai bine si e mai buna pentru amestecat, dar e mult mai fina si nu ma zgarie! In plus, e si mai ieftina. Numai plusuri :))

4. Tus de ochi rezistent la apa * (“Waterproof Eyeliner Pen”)
DESCRIERE OFICIALA :
“Tusul cu care vei trasa un contur impecabil si care te ajuta sa obtii cu precizie maxima un look fabulos si proaspat, care dureaza ore intregi. Aplicatorul fin aluneca cu usurinta, trasand culoarea de la linii foarte fine pana la unele indraznete, rezultatul fiind ”frumusete fara nici un efort”.”

DESCRIEREA MEA :

Ador chestia asta! Tineti minte ca va povesteam de eyelinerul lichid e.l.f., ca dupa aplicare se usuca si ramane un negru fad, ei bine asta ramane negru si lucios….poate nu atat de lucios ca cel de la wet’n’wild, dar avand in vedere ca pe ala nu-l mai gasesc de mult, acest tus este perfect. In plus forma lui, exact ca o carioca, il face foarte usor de aplicat! Oricine poate sa deseneze cu carioca :)). Nu stiu cat e de waterproof, dar cert e ca nu se intinde! Adica, daca lacrimez…nu ma trezesc cu el intins pe toata fata…pur si simplu dispare.

 Swatch-uri :

 1 – Waterproof e/l Pen de la e.l.f, nuanta “Black”
2 – Liquid e/l de la e.l.f, nuanta “Black”
3 – Liquid e/l de la Wet’n’wild, nuanta “Silver”

Dupa cateva miscari de frictiune : 

1 – Waterproof eyeliner pen, de la e.l.f
2 – Liquid eyeliner, de la e.l.f

5. Creion de ochi cu ascutitoare – Nuanta Coffee * (“Brightening Eye Liner”) 
DESCRIERE OFICIALA :
“Formula de gel-pudra combinata cu agenti de hidratare a pielii ilumineaza instantaneu si aluneca lin fara a agresa zona fina a ochilor. INSTRUCTIUNI Tineti usor pleoapa superioara sau inferioara si trasati cu creionul.

DESCRIEREA MEA :

Asta recunosc ca l-am primit cadou. Se intinde bine, rezista dar culoarea nu ma incanta…adica na, e maro! :)) Imi place totusi sa-l folosesc pentru sprancene. Ah, si ascutitoarea e foarte buna! De o mie de ori mai buna decat cele de la Sephora.

 1 – Seventeen “Longstay Eye Brow Shaper”, nuanta 06
2 – Creion e.l.f., nuanta “coffee”
Am facut o eticheta “elf” care contine toate review-urile facute pentru aceste produse.

Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze & cereri pe special.makeup@yahoo.com! 😀

Va pup, sa fiti cuminti! 😀

P.S. : Nu uitati sa cititi review-urile facute de Maddie si Michellinne.

P.S. (2) :


Comments

  1. Sim says:

    Review-urile tale vin numai bine. Tocmai ce am primit mail cum ca maine de la ora 12 este transportul gratuit pentru o comanda de minim 5 produse (oferta e valabila 24 de ore)

  2. specialk says:

    @Sim : Ma bucur. Bine ca ai zis, ca sa vada si fetele :d

  3. specialk says:

    @Sim : Hai c-am primit si eu mail-ul :)) am pus banneru' in postare :d

  4. verenadoll says:

    Pff si tu si camelcutza v-ati sincronizat pe elf azi. Eu tocmai mi-am facut un mini stoc din cele Nvey eco. Dar cred ca o sa-mi iau cate ceva si de la elf, periile m-ar incanta.

  5. Michellinne says:

    Aoleu, deja m-ai pus acolo? Clar…ma faci sa ma simt datoare :))) Hai ca pe bune de nu o sa te innebunesc cu review urile :))))

  6. specialk says:

    @Verenadoll : Chiar asa, inainte sa aflam de promotie, a pikt tocmai bine :))

    Asa pentru ca exista un interes ridicat in produsele astea si dak tot am primit review-ul de la Maddie am zis sa ma mobilizez si eu 🙂 Si acu o astept si pe miss miky :))

  7. specialk says:

    @Michellinne : Pai imi strici aici mini-seria :)))))

  8. Camelcutza says:

    omg am scris amandoua despre aceeasi chestie! ia-ti primerul ca e ffff bun! pupici!

  9. Anonymous says:

    Buna!Imi poti da si mie site-ul de la e.l.f de unde faci comanda:D te rog ca as vrea sa ma uit si eu…si evident sa si comand:) Ms pupici

  10. Vad ca tare iti plac chestiile astea cremoase, mie nush de ce nu-mi inspira nimic bun, mai ales acum vara. Pensula de blush mi se pare si mie foarte buna.

  11. specialk says:

    @Camelcutza : eu sunt f multumita de al meu de la too faced…si stii cum e, love is love! 😀 :))

  12. specialk says:

    @Ale : Dau o stralucire tare pretty. In plus, din moment ce n-am probleme de genu' sa mi se duca machiajul sau sa transpir…nu vad dc nu le as folosi 😀

  13. specialk says:

    @anonim ; l-am pus in postare 🙂

  14. Anonymous says:

    O intrebare:D Cum te dai cu batonul 3 in 1 mai intai te dai cu blush si dupa iei putin din continut si intinzi deasupra unde te-ai dat cu blush?Cu degetele sau cu pensula?

  15. specialk says:

    @Anonim : Am explicat cum il aplic in postare :

    "sa iei putin produs pe deget si sa-l intinzi acolo unde doresti"

    "ca baza pentru blush e perfect"

    Deci, ca raspuns la intrebarile tale :

    1. se aplica inainte de blush, ca baza pentru acesta.
    2. ce degetul

  16. anca says:

    Mi am cumparat si eu elfuri…totusi n ai fost obiectiva,produsele sunt foarte mici si tusul "rezistent la apa" este insesizabil,zici ca ma dau cu carioca,nu straluceste deloc si nici nu e pigmentata culoarea.trebuia sa zici sincer ce nu ti place,nu sa lauzi atata.folosesc produse foarte bune,si ieftine si scumpe si sincer,desi de unele cosmetice din gama elf am fost multumita,overall,la ei produsele sunt ok pt o tipa care foloseste ruby rose si classics.sa fim serioase.
    si mai am ceva de reprosat.nu neg ca esti o tipa ok,nu asta e problema mea,dar de cand iti citesc blogul am inceput sa ma machiez si eu mai mult.si mai mult rau decat bine am facut.eu care ma machiam finut si mi statea bine,am ajuns sa folosesc produse mult prea multe,pana cand am realizat ca arat ca o pitipoanca.si desi am fost initial orbita de mama cat de tare e machiajul ei,cat de bine ii sta,am vazut poze cu tine pe afara,si da esti exagerata.te simti tu bine,ok,nu ma intereseaza deloc,dar m ai influentat si nu in bine,ci in rau.mai bine le ai invata pe fetele astea sa se machieze in functie de trasaturile lor si de personalitate!sa nu te ia ca un exemplu pozitiv machiajele tale si sa te imite,ca nu e ok!

  17. specialk says:

    @Anca : AM fost foarte obiectiva, eram sigura ca acum din cauza sponsorizarii o sa apara genul asta de comentarii nesimtite si inutile. DUpa cum vezi review-ul e facut DE MULT iar colaborarea cu elf e de maxim o saptamana. Daca tie nu-ti plac, e fix problema ta…eu am zis intotdeauna parerea mea despre un produs. Si daca ai cauta si pe alte blog-uri ai vedea ca alte persoane imi impartasesc parerea.

    Legat de ce-ai zis…sincer nu vad cum ar fi problema mea. E mai mult problema ta, nu crezi? Eu nu am incurajaz pe nimeni sa ma copieze, ci sa faca intotdeauna ceea ce simte si sa se machieze/imbrace conform personalitatii ei. dar tu probabil ai citit numai pe sarite 😉 Daca tie nu-ti statea bine dar o faceai copiindu-ma pe mine, nu stiu cine e "pitipoanca" dintre noi doi 😉

    Cred ca "mai bine" nu mi-ai mai da sfaturi ce sa fac cu blog-ul meu 😉 Daca ai atata de zis, fa-ti tu unul. Nu-ti face placere sa-l citesti, consideri ca e o influenta proasta…exista un mare "x" in coltul din dreapta sus 😉

    Sia mai mult decat atat, consider ca acest comment nu a facut cinste unei fete atat de "finutze" ca tine.

  18. anca says:

    Mi am cumparat si eu elfuri…totusi n ai fost obiectiva,produsele sunt foarte mici si tusul "rezistent la apa" este insesizabil,zici ca ma dau cu carioca,nu straluceste deloc si nici nu e pigmentata culoarea.trebuia sa zici sincer ce nu ti place,nu sa lauzi atata.folosesc produse foarte bune,si ieftine si scumpe si sincer,desi de unele cosmetice din gama elf am fost multumita,overall,la ei produsele sunt ok pt o tipa care foloseste ruby rose si classics.sa fim serioase.
    si mai am ceva de reprosat.nu neg ca esti o tipa ok,nu asta e problema mea,dar de cand iti citesc blogul am inceput sa ma machiez si eu mai mult.si mai mult rau decat bine am facut.eu care ma machiam finut si mi statea bine,am ajuns sa folosesc produse mult prea multe,pana cand am realizat ca arat ca o pitipoanca.si desi am fost initial orbita de mama cat de tare e machiajul ei,cat de bine ii sta,am vazut poze cu tine pe afara,si da esti exagerata.te simti tu bine,ok,nu ma intereseaza deloc,dar m ai influentat si nu in bine,ci in rau.mai bine le ai invata pe fetele astea sa se machieze in functie de trasaturile lor si de personalitate!sa nu te ia ca un exemplu pozitiv machiajele tale si sa te imite,ca nu e ok!

  19. Anonymous says:

    O intrebare:D Cum te dai cu batonul 3 in 1 mai intai te dai cu blush si dupa iei putin din continut si intinzi deasupra unde te-ai dat cu blush?Cu degetele sau cu pensula?

  20. verenadoll says:

    Pff si tu si camelcutza v-ati sincronizat pe elf azi. Eu tocmai mi-am facut un mini stoc din cele Nvey eco. Dar cred ca o sa-mi iau cate ceva si de la elf, periile m-ar incanta.

  21. Special K says:

    @Sim : Hai c-am primit si eu mail-ul :)) am pus banneru' in postare :d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.