Review : Revlon PhotoReady

Hey girls!

Simt c-am neglijat partile adiacente ale acestui blog, de exemplu rubricile de review-uri, tips&tricks, accesorii (si tot asa) si m-am concentrat mai mult pe look-uri…si tag-uri (mai am 2 si am terminat :D). Ei bine, m-am gandit sa remediez aceasta problema si sa va vorbesc de noul fond de ten de la Revlon, PhotoReady. In general, consider ca e mai bine sa folosesti un produs cel putin o luna (mai ales cand e vorba de un produs pentru fata) pana sa poti sa vorbesti despre el, sa poti sa-i faci un review obiectiv si complet. Asta am facut si eu, desi am tot primit intrebari legate de el dinainte. 
Ce pot sa zic, dupa mai bine de o luna de folosire, e ca…il ADOR! N-am crezut vreodata ca o sa-mi placa un fond de ten mai mult decat Revlon Colorstay, dar se vede clar ca m-am inselat. But like I said, review-ul trebuie sa fie unul obiectiv…nu unul bazat pe preferintele mele sau particularitatile mele de ten/piele etc. 
DESCRIEREA OFICIALA : 

“Revlon PhotoReady™ Makeup – for poreless, airbrushed skin in any light. Photochromatic pigments bend and reflect light to erase every flaw. Complete, yet undetectable coverage. Soft, luminous finish.” (www.revlon.com)

DESCRIEREA MEA : 
  • Se aplica foarte usor fata de Revlon Colorstay…asta si datorita pompitei dar si consistentei, care e mult mai light si nu-ti lasa impresia aia de “masca”. Ofera o acoperire foarte buna pentru mine (medie), nu incarca fata (chiar e nedetectabil), nu miroase, are SPF 20, e oil free, rezista pe tot parcursul zilei (specific ca am tenul uscat!) si partea mea preferata, ofera un aspect sanatos, glowing…ca si cum ar reflecta razele soarelui, e genial!
  • Cu toate astea, numele lui e oribil ales! PhotoReady?! :)) In pozele fara flash, facute la lumina naturala iese destul de ok, dar la cele cu flash…tenul vostru va arata ca un glob disco. In niciun caz nu va recomand sa-l folositi atunci cand aveti un eveniment care implica sa faceti fotografii…Edward Cullen va fi mic copil pe langa voi! (ca tot am postat trailerul nou pe Facebook :p). O sa-mi ziceti ca n-ati observat mari diferente in poze. Ei bine, eu folosesc o pudra matifianta peste el (Clinique Blended Face) si incerc pe cat posibil sa editez particulele alea de sclipici…ar distrage atentia de la scopul postarii, si anume look-ul prezentat. 
Pot sa zic ca iubesc Revlon ColorStay dar ador Revlon PhotoReady! Ce inseamna asta…ca il voi recomanda de acum pe cel de-al doilea in detrimentul primului? Ei bine, s-ar putea sa va mire…dar nu! Voi continua sa sustin “suprematia” ColorStay-ului. De ce? Pai…majoritatea persoanelor au : fie tenul normal/uleios, fie au probleme cu tenul si-si doresc o acoperire mai mare, fie nu vor sa iasa in evidenta (prefera un look mat) si sclipiciul pe fata ar putea sa le deranjeze. PhotoReady e destinat persoanelor cu tenul uscat (sau normal), pe care nu le deranjeaza sa “straluceasca” si care, cum am zis mai sus, il folosesc pentru uz zilnic, nu pentru poze! 
Imi permit sa citez aici o prietena de-a mea, referitor la PhotoReady : “Eu ma chinui sa-mi acopar  imperfectiunile…n-am nevoie sa atrag si mai multa atentie asupra tenului meu.” Sunt de acord cu ea…dar nu asa cum ati putea voi sa credeti. Sunt sigura ca, avand o acoperire foarte buna si folosit cu un concealer bun, acest fond de ten ar acoperi micile imperfectiuni de care ea vorbea. Problema e, in schimb, legata de atitudine si “obisnuita”. S-ar putea ca, fiind constiente de aceste imperfectiuni, sa simtiti ca prin aplicarea acestui produs, nu faceti decat sa le scoateti si mai mult in evidenta si sa va simtiti neconfortabil gandindu-va ca ceilalti “va observa”. Ei bine, in astfel de conditii…cred ca cel mai importat e sa va simtiti bine in pielea voastra si sa folositi ceea ce va “ofera siguranta”.
Pe site-ul celor de la Revlon am gasit si Expert Tip : “Using finger tips blend foundation onto skin starting in the center of your face, forehead, nose and chin blending outward.” Rocket science, ce sa mai :)) Intr-adevar, nu mai e necesar sa va udati buretele…se amesteca foarte bine si usor cu degetele, asa cum ne sugereaza ei…incepand din centrul fetei (frunte, nas, barbie) si amestecand in exterior. Tot pe site-ul lor gasiti si un mic tutorial  pentru un aspect “flawless”. *(click dreapta – open in a new tab ca sa nu parasi pagina asta)
In final, pe MakeupAlley, PhotoReady a primit 3.4 din 5 iar 53% l-ar cumpara din nou.

Hope this helps!

Astept sa-mi scrieti si sa-mi trimiteti poze pe special.makeup@yahoo.com! 😀

Va pup, sa fiti cuminti! 😀

P.S. (1) : Am primit comanda de la e.l.f asa ca urmeaza sa fac un review legat de produsele respective. Mai am de-asemenea in plan cateva swatch-uri (Cargo, Flormar, Wet’n’Wild, Seventeen) so stay tuned!

P.S. (2) : Ma enerva rau de tot skin-ul ala si l-am pus iar pe al meu :)). O sa incerc sa remediez problema pentru ecranele late. Daca se incarca greu, e datorita marimii pozei de background…aveti rabdare, eu zic ca merita :P.

Comments

  1. Dana says:

    Cu orice fdt iti sta bine si chiar daca el nu e perfect, stii ce tricks sa faci ca sa apara frumos 😀

  2. specialk says:

    @Dana : daca zici tu :)) eu totusi n-as baga mana in foc…depinde clar de ten.

  3. Dana says:

    Aha, acum ca vad ca ai moderarea comentariilor activata, imi permit sa-ti spun cateva lucruri care nu ar trebui sa apara 😀 In primul rand, deasupra bannerului pt twitter ai scris fallow… trebuia follow. Sunt sigura ca stii deja, ca am vazut ca stii engleza. Apoi… sper sa nu te superi pe mine ca zic asta… mimica din poze nu cred ca ti se potriveste. Ma refer la buzele tzuguiate… gestul ala e mai degraba de pitzi si stiu sigur ca tu nu esti. Asta e doar parerea mea, nu vreau sa te superi pe mine ca chiar nu zic cu rautate. Te apreciez mult, te-am adaugat in google reader ca sa vad imediat ce postezi ceva nou 😀 si chiar incerc si eu sa invat cateva despre machiaj de la tine (desi prietenii mai stiu mai degraba o rockerita. sshhh! :P) Kisses, keep up the good work :*

  4. specialk says:

    @Dana : Nu am moderarea comentariilor activata pentru tipul asta de comentarii…ci pentru cele care contin obscenitati si alte chestii total deplasate.

    Ms ca ai observat…actually asta cu "fallow/follow" o gresesc de fiecare data, nu stiu de ce nu-mi intra-n cap varianta corecta 🙂 probabil de acu o sa tin minte ca mi-ai facut observatie :))

    Cat despre mimica…imi pare rau daca te deranjeaza :)) nu-mi place cum arat cand rad/zambesc (lucru pe care il fac incontinuu irl) si alta "fata" nu stiu sa fac.

    ms, te pup!

    un request pt un look goth? :))

  5. Dana says:

    Wow, cu asta chiar m-ai surprins! Putini oameni stiu sa primeasca o critica si tu esti unul dintre ei. Me likes u even more now 🙂

    PS: Nup, niciun request de goth, vreau sa exersez pana pot sa ma machiez ca lumea si apoi sa-mi sochez prietenii aparand ca golden princess. O sa fie fun 😀

  6. Camelcutza says:

    Vroiam de mult sa-mi iau colorstay, doar ca multa lume zice de el ca se usuca foarte repede, si ca odata pus pe fata trebuie sa te grabesti, ca altfel se intareste fff repede. Mi-e greu sa cred ca un fdt are mai mult sclipici decat Recover de la Rimmel! Dar din multe puncte de vedere cred ca aceste e mai bin, e mai light si are si pompita, nu sai sa curga el. Nu ai zis cat costa…

  7. danussik says:

    si eu folosesc Photoready de vreao 2 luni, e destul de ok, dar eu am tenul gras si nu sta pe fata mea mai mult de 5 ore si nu imi place nici efectul ala de glow decat ca highlight, si pe restul fetei folosesc pudra matifianta. Ma bucur ca faci review-uri. question: de un l-ai achizitionat??? Pe al meu l-am luat din strainatate.

  8. specialk says:

    @Camelcutza : treaba aia un uscatu' repede o contracarezi folosind buretele umed si nu mai ai nicio treaba. Daca ti-l iei….testeaza-l si nu-l cumpara dupa cum arata in oglinda, iesi intai la lumina naturala sa vezi daca-ti place.

    N-am zis cat costa ca stiu ca preturile difera in general foarte mult de la un magazin la altul si aand in vedere ca l-am luat de mai bine de o luna…ma gandeam ca poate s-a mai ieftin. A fost intre 80 si 85 de lei, mai tin minte exact cat.

    Vad ca e in jur de 47 de lei in state..

    http://international.drugstore.com/products/prod.asp?pid=246966&catid=10538&trx=PLST-0-SEARCH&trxp1=10538&trxp2=246966&trxp3=1&trxp4=0&btrx=BUY-PLST-0-SEARCH

  9. specialk says:

    @danussik : Da…de aia am si zis ca s-ar putea sa nu le placa tuturor desi eu il ador :)) Ms pentru feedback, e bine sa vada fetele si alte pareri.

    L-am luat de la "Top Lady", e un magazin in centrul comercial Prosper, la etajul 1. De acolo imi iau si pensulele Mon Reve, produsele Seventeen etc.

    te pup!

  10. specialk says:

    @Camelcutza : Update : fondul de ten costa 11 euro si shippingu' e 60 =)))))))))))

    don't u just loooove living in Romania? :))))

  11. specialk says:

    @Dana : oki doki…poate-mi trimiti si poze, sa te admir si eu 😛

    te pup!

  12. Bianca says:

    Nu am incercat niciodata nici un fond de ten de la Revlon dar stiu ca Revlon e cel mai bun in materie de fond de ten.As fi vrut sa gasesc si eu aici pentru ca brand'urile sunt limitate.

  13. Camelcutza says:

    ma gandesc acum de cate ori am trecut pe langa prosper si nici nu am intrat!!!:)). Poate faci si tu o postare cu magazinele din care cumperi, in afara de vesnicul sephora:)).pupici!

  14. specialk says:

    @Bianca : Unde stai?

  15. specialk says:

    @Camelcutza : Ar fi o idee…desi n-ar fi chiar multe de scris…majoritatea le stiti deja :d

    La prosper gaesti si un magazin "specializat" Seventeen…adica are numai produse de la ei, colectiile noi etc.

  16. Bianca says:

    In Mangalia.Pupici de la mare :*

  17. specialk says:

    @Bianca : In cazul asta, ColorStay il gasesti pe site-urile de produse cosmetice de la noi 😀 si poate in curand baga si photoready.

    te pup…norocoaso :))

  18. cred k a venit timpul sa-mi cumpar si eu ceva de la revlon..mie imi place aspectul de glow,imi da senzatia de prospetime,luminozitate,ceea ce uneori chiar am nevoie,mai ales dupa cateva ore in plus nedormite..multzam pt review!;)o zi fantastic de frumoasa ii doresc..

  19. Anonymous says:

    Deci ca sa ma lamuresc si eu 😀 ai folosit revlon combination skin sau normal skin?Care are mai multa putere de acoperire colorstay sau photo ready? :*

  20. Anonymous says:

    Si inca ceva 🙂 Am testat pe mana fondul de ten "Sephora"si mi s'a parut ca acopera destul de bine ce ai auzit despre fondul acesta de ten?Eu tot ten uscat am dar ma intereseaza un fdt care sa'mi acopere pistruii ;)) si imi place sa para fata ca o "oglinda"daca pot spune asa.Mai am si pretentii in loc sa'i multumesc lui Dumnezeu ca n'am cosuri:)) :*

  21. Anonymous says:

    Scuze ca ma bag si eu ca musca-n oala, f frumoase machiajele si tu esti f frumoasa ;;), ai curaj si mai ales, talent si iti sta si bine. 😀 Cat despre Colorstay, cred ca este primul fdt la care i-am nimerit nuanta. si pe mine ma speriau review-urile privind consistenta lui, dar sincer, il poti aplica f bine cu degetele pe o piele bine hidratata. am tenul gras, in prezent deshidratat de la un tratament antiacneic, dar folosesc Bioderma Sebium Hydra si e putin cam grasa, si se compenseaza "greutatea" Colorstay-ului, si pare chiar naturaaal.Prima data cand l-am purtat am fost uimita de cat de bine rezista si cat de natural pare. Dintre toate fdt testate pana acum, Colorstay rules! 😀 [scz pt mesajul lung, keep up the good work:">] – o cititoare, Alina

  22. Michellinne says:

    M-am simtit in replica aia. Chiar nu am nevoie sa atrag si mai mult antentia asupra tenului meu. :)))) Deci raman la Colorstay

  23. Oana says:

    Unde e centrul asta Prosper? 😕

  24. Octavia says:

    eu una sunt tare curioasa sa stiu ce ai comandat de la e.l.f 🙂 m-am uitat pe site-ul lor si doar pensulele mi-au atras atentia. nu mi le-am luat inca si nu stiu daca o voi face. citisem pe undeva ca fardurile de pleoape nu sunt bune. abia astept review-ul tau. bine ca ai spus despre fdt-ul de la revlon ca sa stiu sa nu-l iau :)) stiu ca te enervez :)) totusi, am tenul mixt, am multe imperfectiuni si nu cred ca este tocmai bun. preturile sunt aiurea: eu am dat pe colorstay-ul meu 70 roni in Unirii si pe un site era 42 (era stoc epuizat dar mi-au promis ca il aduc in mai). deci nu stiu cum au astia preturile. am vazut ca si minitrusa urban decay pe care mi-am luat-o intr-o zi de reducere cu 56 roni a ajuns acum 74 :)) iti dai seama ca ei isi scot profit chiar si asa. deci sunt niste profitori :)) pe mine ma tenteaza fdt-ul revlon custom creations. nu stiu nimic despre el, doar ca sunt 5 culori in acelasi recipient si ca in felul asta poti decide tu cum sa arati :p e 50 de roni si exista pe site-ul ala, fac pariu ca in Unirii e peste 80 :)) profitorii X(

  25. specialk says:

    @Octavia : Oh…nu stiu cum se face ca la noi totul costa de 2-3 ori mai mult…om fi mai bogati, ce stiu eu?! :))

  26. specialk says:

    @Raluca : super, atunci cred ca ar fi potrivit pentru tine 😀 Mie imi place foarte foarte mult :))

    te pup si sa-mi zici ce parere ai avut :p

  27. specialk says:

    @Anonim :

    1. La cele Colorstay optiunile sunt : "normal/dry skin" si "oily/combination skin". Am zis ca am tenul uscat, deci foloseam "normal/dry". La PhotoReady e universal :))

    2. Putere de acoperire o au amandoua la fel de mare, zic eu…doar ca unul iti da un aspect mat iar celalalt shiny.

    3. Nu am cum sa stiu ce face fiecare fond de ten si nici macar nu stiu la care te referi…Sephora are mai multe fonduri de ten. Eu am folosit "powdered liquid foundation" (mat, fara ulei cu spf 12) dar nu mi-a placut deloc. Era prea pastos si…dadea o tenta portocalie tenului.
    Fondurile de ten cele mai laudate sunt cele de la Chanel, EStee Lauder (din astea high end) si din cele mai ieftine, Revlon.

    4. Cat despre pistrui…am si eu si nu prea reusesc sa-i acopar cu nimic :)))

  28. specialk says:

    @Anonim : Ms mult! Nu ma deranjeaza deloc ca mi-ai scris, ba chiar iti multumesc ca ai mai lasat un feedback in ceea ce priveste Colorstay-ul ca sa vada si celelalte fete care sunt interesate sa-l cumpere.

    SI multumesc pentru aprecieri!

    te pup!

  29. specialk says:

    @Michelline : :))))) ntz, ntz!

  30. specialk says:

    @Oana : 13 septembrie

  31. specialk says:

    @Oana : 13 septembrie

  32. Silvia says:

    in pozele de la ultimul look esti machiata cu PhotoReady?

  33. specialk says:

    @Silvia : Il folosesc de mai bine de o luna…deci iti dai seama ca multe din look-urile recente sunt realizate cu el, inclusiv ultimul. Daca te referi totusi la faptul ca vezi ceva diferit s-ar putea sa fie de la blush & highlight

  34. Anonymous says:

    pai si asta "oily/combination skin" n'ar trebui folosit pt tenul uscat cum hidrateaza tenul daca il folosesti pe ala "normal/dry skin":-?? ca banuiesc ca despre asta spui ca iti da un aspect mat sau nu sunt eu bine documentata cu oil free :)) una din doua serios.Stiam ca pt tenul uscat e bun fdt oil 😀

  35. specialk says:

    @Anonim : @Anonim : N-ai inteles. Cand zic pentru "normal/dry" si pt "oil/combination"…nu ma refer (si nici ei cand l-au produs) ca asta e efectul pe care-l cauti!!! Se refera la tipul tau de ten…alegi produsul in functie de particularitatile tale, daca ai tenul uscat..cel pt ten uscat si daca ai tenul gras, pe cel pentru ten gras.

    Cum hidrateaza? Nu cred ca rolul principal al unui fond de ten e sa hidrateze..pentru asta folosesti crema inainte.

    Cat despre ulei…cine si-ar dori ulei in machiajul ei? :)))

    P.S. Eu cand ti-am raspuns, ti-am raspuns la toate intrebarile. Prima intrebare a fost despre colorstay, a doua despre photoready…asa am si raspuns. Cand am zis ca unul da un aspect mat si unul un aspect shiny iti raspundeam la intrebarea "care ofera o acoperire mai mare colorstay sau photoready?".

  36. Andreea says:

    Buna Koko! Iti urmaresc blog ul de ceva timp,sunt mai mult decat incantata de continutul lui,sunt si fan pe pagina ta de facebook dar spre rusinea mea n-am postat niciodata nici un comentraiu aici! Culmea nu?:))

    Si eu vroiam sa incerc zilele astea Revlon Color Stay.Ai putea te rog sa imi spui ce nuanta folosesti tu?
    Eu momentan folosesc La Roche Posay Toleraine,imi merge super cu el,e dermacosmetic dar mai nou am probleme cu tenul si mi as dori sa mi acopar imperfectiunile… Sper doar ca nu va arata ca o masca pe tenul meu.E mix btw.

    Numai bine!

  37. specialk says:

    @Andreea : Multumesc mult, ma bucur ca-ti place!

    EU zic sa vezi intai ce cauzeaza probleme astea pe fata. In primul rand ai grija sa-ti speli pensulele regulat. De asemenea, daca folosesti produse de styling (pt par) si nu te speli inainte sa te culci s-ar putea ca substantele alea sa ramana pe perna si apoi sa le iei pe fata. Ar mai putea fi de la ceva ce mananci in ultimul itmp sau o alergie. Evalueaza toate posibilitatile si daca nu gasesti nimic si situatia se inrautateste, mergi la un dermatolog.

    La Colorstay folosesc 180 Sand Beige.

    te pup! :*

  38. Ariana says:

    Pt Andreea…pai fdt de la Roche Posay e produs dermatologic,pe cand cel de la Revlon de ex e produs cosmetic asta e diferenta dintre ele.Asa ca are dreptate koko du'te la un dermatolog mai intai si vezi ca poate tine si de vreo alergie ceva.
    P.S.Eu tot de la roche posay am fdt de ceva timp mai aprox de 2 ani si as vrea sa incerc colorstay…m'ati facut taree curioasa si mai ales as vrea sa mai schimb tenta de culoare mai ales ca am tenul uscat si alb in acelasi timp:)))tre sa imi iauaproape tot timpul asta pe timp de iarna ca vara mai hai ma mai bronzez chipurile :))nuanta cea mai deschisa sa nu am masca pe fata ;)) va pup

  39. Andreea says:

    @Koko multumesc mult pentru raspunsuri!
    O sa consult un dermatolog,asta e cea mai ok varianta,pentru ca alimentatia mea e undeva cam aiurea,eu lucrand intr o firma de IT in shift-uri.In fine,stiu ca e o solutie temporara fondul te ten,dar macar pentru moment merge.

    O zi cat mai frumoasa si numai bine!

  40. specialk says:

    @Andreea : macar tu ai o scuza, lucrezi in ture…eu nici cu un orar regulat nu reusesc sa mananc cum trebuie si ce trebuie… avem nevoie de motivare ca se apropie vara cu pasi repezi:))

    te pup!!

  41. specialk says:

    @Ariana : saru'mana pt feedback!

    Daca ai tenul alb pentru tn e si mai importanta protectia solara…pielea deschisa e cea mai predispusa la boli de piele. Eu folosesc si crema cu spf si fond de ten cu spf.

    te pup!

  42. Ariana says:

    Cu placere.Dap pai folosesc si crema si fdt cu spf.Asta de la Revlon colorstay are spf?banuiesc ca da din moment ce l'ai folosit;)):P te pup

  43. specialk says:

    @Ariana : ambele au spf :)))

  44. ovbia says:

    Salut fetelor! Revlon Colorstay este din nou pe stoc la e-cosmetic.ro.

  45. Anonymous says:

    acum am dat peste reviewul tau,cautand fondul asta de ten 🙂 ce nuanta folosesti? mersi mult,pup

  46. specialk says:

    @Anonim : 005 😀 pup!:*

  47. A.M. says:

    K, te stresez si eu cu o intrebare 😀
    mi s-a pus pata sa-mi iau un fond de ten cu acoperire mare: colorstay sau photoready. as inclina spre photoready pentru ca are pompita. tenul meu e mixt cu zone uscate pe obraji si sensibil.
    am vazut ca la colorstay ai 180. ma uitam pe ecosmetic (de acolo vreau sa comand) si 180 pare chiar inchis, mai ales ca tu ai tenul destul de deschis.
    la photoready ce nuanta ai?
    nu stiu ce nuanta sa-mi iau. la vichy aerateint (lichid) am 24 clear ivory si e un picut picut cam inchis. nu e chiar perfect. m-ar tenta la photoready sa-mi iau vanilla.
    nu e graba cu raspuns. stiu ca esti in sesiune acum. bafta la examene! :*

  48. specialk says:

    @A.M. : Actually nu am tenul deschis, din pacate.. e destul de dark spre deosebire de cum as vrea sa fie uneori:)) daca m-ai vedea in comparatie cu altcineva ti-ai da seama ca's destul de inchisa 😛

    la photoready am 005 😛

    De ce nu te duci sa incerci testerele in magazin si apoi sa faci comanda in cunostinta de cauza?:D te pup!:*

  49. A.M. says:

    am inteles…
    e mai complicat cu mersul prin magazine. ar trebui sa-l iau pe cel mic dupa mine si n-as avea nici o sansa sa stau linistita :))

  50. A.M. says:

    saru'mana pentru raspuns 😀

  51. specialk says:

    @A.M. : Am inteles… Esti cu siguranta mai deschisa decat mine, dar nu mi se pare ca esti de "vanilla" 😕 Chiar nu stiu ce sa zic, n-ai cum sa-ti dai seama de pe net..si tare ar fi pacat sa dai 63 de lei pe el si inca 10 pe transport pe ceva ce nu e bun ..

    puup!:**:*

  52. A.M. says:

    dau ceva mai putin pentru ca am cateva puncte stranse, altfel nici nu m-as fi salivat.
    poate totusi o sa reusesc sa ajung intr-un magazin.
    multumesc mult pentru sfat! esti o scumpa :*

  53. specialk says:

    A.M> : am inteles 😛 Poate reusesti 😀 azi mi-a venit si mie photoready-ul, tot de pe e-cosmetic 😀 Ce bine m-am simtit sa-l folosesc dupa atata timp :)):D

    pup!:*

  54. A.M. says:

    sa-l folosesti cu placere! :*

  55. specialk says:

    @A.M. Thank you! :*:*:*

  56. Special K says:

    A.M> : am inteles 😛 Poate reusesti 😀 azi mi-a venit si mie photoready-ul, tot de pe e-cosmetic 😀 Ce bine m-am simtit sa-l folosesc dupa atata timp :)):D

    pup!:*

  57. A.M. says:

    saru'mana pentru raspuns 😀

  58. A.M. says:

    am inteles…
    e mai complicat cu mersul prin magazine. ar trebui sa-l iau pe cel mic dupa mine si n-as avea nici o sansa sa stau linistita :))

  59. Special K says:

    @A.M. : Actually nu am tenul deschis, din pacate.. e destul de dark spre deosebire de cum as vrea sa fie uneori:)) daca m-ai vedea in comparatie cu altcineva ti-ai da seama ca's destul de inchisa 😛

    la photoready am 005 😛

    De ce nu te duci sa incerci testerele in magazin si apoi sa faci comanda in cunostinta de cauza?:D te pup!:*

  60. Special K says:

    @Anonim : 005 😀 pup!:*

  61. Special K says:

    @Anonim :

    1. La cele Colorstay optiunile sunt : "normal/dry skin" si "oily/combination skin". Am zis ca am tenul uscat, deci foloseam "normal/dry". La PhotoReady e universal :))

    2. Putere de acoperire o au amandoua la fel de mare, zic eu…doar ca unul iti da un aspect mat iar celalalt shiny.

    3. Nu am cum sa stiu ce face fiecare fond de ten si nici macar nu stiu la care te referi…Sephora are mai multe fonduri de ten. Eu am folosit "powdered liquid foundation" (mat, fara ulei cu spf 12) dar nu mi-a placut deloc. Era prea pastos si…dadea o tenta portocalie tenului.
    Fondurile de ten cele mai laudate sunt cele de la Chanel, EStee Lauder (din astea high end) si din cele mai ieftine, Revlon.

    4. Cat despre pistrui…am si eu si nu prea reusesc sa-i acopar cu nimic :)))

  62. A.M. says:

    K, te stresez si eu cu o intrebare 😀
    mi s-a pus pata sa-mi iau un fond de ten cu acoperire mare: colorstay sau photoready. as inclina spre photoready pentru ca are pompita. tenul meu e mixt cu zone uscate pe obraji si sensibil.
    am vazut ca la colorstay ai 180. ma uitam pe ecosmetic (de acolo vreau sa comand) si 180 pare chiar inchis, mai ales ca tu ai tenul destul de deschis.
    la photoready ce nuanta ai?
    nu stiu ce nuanta sa-mi iau. la vichy aerateint (lichid) am 24 clear ivory si e un picut picut cam inchis. nu e chiar perfect. m-ar tenta la photoready sa-mi iau vanilla.
    nu e graba cu raspuns. stiu ca esti in sesiune acum. bafta la examene! :*

  63. Michellinne says:

    M-am simtit in replica aia. Chiar nu am nevoie sa atrag si mai mult antentia asupra tenului meu. :)))) Deci raman la Colorstay

  64. Anonymous says:

    Si inca ceva 🙂 Am testat pe mana fondul de ten "Sephora"si mi s'a parut ca acopera destul de bine ce ai auzit despre fondul acesta de ten?Eu tot ten uscat am dar ma intereseaza un fdt care sa'mi acopere pistruii ;)) si imi place sa para fata ca o "oglinda"daca pot spune asa.Mai am si pretentii in loc sa'i multumesc lui Dumnezeu ca n'am cosuri:)) :*

  65. Anonymous says:

    Deci ca sa ma lamuresc si eu 😀 ai folosit revlon combination skin sau normal skin?Care are mai multa putere de acoperire colorstay sau photo ready? :*

  66. Special K says:

    @Bianca : In cazul asta, ColorStay il gasesti pe site-urile de produse cosmetice de la noi 😀 si poate in curand baga si photoready.

    te pup…norocoaso :))

  67. Bianca says:

    In Mangalia.Pupici de la mare :*

  68. Special K says:

    @Dana : oki doki…poate-mi trimiti si poze, sa te admir si eu 😛

    te pup!

  69. Special K says:

    @danussik : Da…de aia am si zis ca s-ar putea sa nu le placa tuturor desi eu il ador :)) Ms pentru feedback, e bine sa vada fetele si alte pareri.

    L-am luat de la "Top Lady", e un magazin in centrul comercial Prosper, la etajul 1. De acolo imi iau si pensulele Mon Reve, produsele Seventeen etc.

    te pup!

  70. Special K says:

    @Camelcutza : treaba aia un uscatu' repede o contracarezi folosind buretele umed si nu mai ai nicio treaba. Daca ti-l iei….testeaza-l si nu-l cumpara dupa cum arata in oglinda, iesi intai la lumina naturala sa vezi daca-ti place.

    N-am zis cat costa ca stiu ca preturile difera in general foarte mult de la un magazin la altul si aand in vedere ca l-am luat de mai bine de o luna…ma gandeam ca poate s-a mai ieftin. A fost intre 80 si 85 de lei, mai tin minte exact cat.

    Vad ca e in jur de 47 de lei in state..

    http://international.drugstore.com/products/prod.asp?pid=246966&catid=10538&trx=PLST-0-SEARCH&trxp1=10538&trxp2=246966&trxp3=1&trxp4=0&btrx=BUY-PLST-0-SEARCH

  71. Camelcutza says:

    Vroiam de mult sa-mi iau colorstay, doar ca multa lume zice de el ca se usuca foarte repede, si ca odata pus pe fata trebuie sa te grabesti, ca altfel se intareste fff repede. Mi-e greu sa cred ca un fdt are mai mult sclipici decat Recover de la Rimmel! Dar din multe puncte de vedere cred ca aceste e mai bin, e mai light si are si pompita, nu sai sa curga el. Nu ai zis cat costa…

  72. Special K says:

    @Dana : Nu am moderarea comentariilor activata pentru tipul asta de comentarii…ci pentru cele care contin obscenitati si alte chestii total deplasate.

    Ms ca ai observat…actually asta cu "fallow/follow" o gresesc de fiecare data, nu stiu de ce nu-mi intra-n cap varianta corecta 🙂 probabil de acu o sa tin minte ca mi-ai facut observatie :))

    Cat despre mimica…imi pare rau daca te deranjeaza :)) nu-mi place cum arat cand rad/zambesc (lucru pe care il fac incontinuu irl) si alta "fata" nu stiu sa fac.

    ms, te pup!

    un request pt un look goth? :))

  73. Special K says:

    @Dana : daca zici tu :)) eu totusi n-as baga mana in foc…depinde clar de ten.

  74. Katy92 says:

    Gata,m-ai convins:)).O sa-l incerc cu siguranta:D

  75. Sheeva asds. says:

    Hey, tot citind eu asa despre revlon photoready aproape ca m-am hotarat sa il cumpar. Dar acum citind review-ul tau obiectiv ma intrebam daca oare va face ceea ce imi doresc eu, adica sa imi inchida putin nuanta tenului si sa ascunda imperfectiunile folosit cu un concealer bun? (intotdeauna caut asta de la un fdt) Eu il voiam pentru un machiaj de seara, cu acoperire mare si rezistenta mare… crezi ca ar fi mai bine sa incerc colorstay totusi? Mentionez ca pana acum am folosit vichy normaderm (de vreo 2 ani), doar ca a inceput sa imi usuce pielea si nu mi se mai pare asa bun cum mi se parea la inceput… 🙁

    • SpecialKoko says:

      Hey! Asa cum ai zis si u, review-ul e obiectiv..dar facut totusi prezentand particularitatile mele. N-am cum sa stiu daca va functiona bine pentru tine sau daca va face toate lucrurile pe care tu le doresti. De ex :

      – Sa-ti inchida nuanta tenului poate sa faca orice fdt, deci nu vb despre asta.
      – Sa ascunda imperfectiunile…pai depinde cam de ce imperfectiuni vb si de la ce te astepti de la el. Ca mie mi se pare ok pentru asta, dar am vazut fete cu probleme mai mari care se plang pana si de Colorstay…asa ca treaba e f, f subiectiva. Uite-l aici “in actiune” : http://www.youtube.com/watch?v=QbxenK48rqM.
      -> acoperire “mare” nu are, e medie; iar la rezistenta…depinde de ten! La mine rezista, dar am tenul f uscat;
      -> daca ai tenul gras, in niciun caz nu ti-l recomand de seara.

      Ia in cont toate chestiile astea si daca dupa tot..constati ca ai un ten uscat, fara probleme majore…atunci ia-ti-l. Daca nu, eu zis sa mergi pe Colorstay.

      In legatura cu Normaderm nu stiu ce sa-ti spun, nu l-am folosit niciodata. Dar ai grija sa aplici mereu crema dimineata si seara ca sa previi uscarea pielii! pup:*

  76. Sheeva asds. says:

    Nu am asa mari probleme cu imperfectiunile, doar cearcane si o roseata usoara, in rest sunt nemultumita de tenul meu mult prea palid. Nu stiu de ce am dedus din postul tau ca photoready l-ar face sa para si mai alb si stralucitor, ceva ce nu recomanzi pentru atunci cand vrei sa faci poze (iar eu pentru asta il voiam, pentru un machiaj de seara mai puternic care sa dea bine in poze). Am tenul uscat, am inceput sa aplic si crema hidratanta inainte de fond de ten 🙂
    Crezi ca ai putea face un review si la Colorstay (poate comparandu-l cu photoready)? Nu prea am vrut sa il folosesc pentru ca nu vreau sa dau banii si pe apa termala :)) si ma cam enerveaza fdt care sunt mai “groase” ca textura…

    • SpecialKoko says:

      Pai oricum cearcanele nu le acoperi cu fondul de ten, deci n-are legatura aici :P. Roseara cred ca ar putea sa ti-o acopere, dar uita-te si aici la un review al Shopperitei pt colorstay : http://shopperita.blogspot.com/2011/03/revlon-colorstay-foundation.html.

      Nup, am zis mai stralucitor (pt ca are particule de sclipici), dar nu alb :-??. Pentru poze nu prea e ok, mai ales pentru cele cu blitz…straluceste si nu e deloc flattering (decat daca nu folosesti o pdura matifianta peste). Sunt f, f multe review-uri la colorstay, ar fi plictisitor inca unul.

      Nu trebuie sa-l folosesti neaparat cu apa termala, poti sa-l amesteci si cu putina crema de fata :-??.

      Anyway, eu am tenul uscat si il folosesc si seara, cu pudra matifianta peste..si rezista si iese si ok in poze. pup:!:*

  77. Anca Popescu says:

    Hey Koko,stiu ca postul acesta este mai vechi,dar am o intrebare. Eu folosesc acum Revlon PhotoReady si ma impac foarte bine cu el-imi place. Am folosit de asemenea Lancome Photogenique- care este f bun,dar si la un pret piperat. Ideea este ca mie imi place sa tot incerc produse noi-si nu stiu ce sa mai imi iau.Eu am tenul uscat-deci nu m-as incumeta la fonduri de ten minerale &stuff. Imi mai poti face o recomndare? ColorStay-ul ar fi bun? Thx :*

    • SpecialKoko says:

      Colorstay e bun, dar e destul de diferit de Photoready. Pentru iarna mi se pare potrivit, e mai heavy, ofera o acoperire mai mare. Asemanator cu Photoready ca si consistenta ar fi cel de la Vichy pentru ten uscat, aerateint crema. Altul bun ar fi cel de la Loreal, true match formula noua, gasesti review pt el aici. Pup, hth!

  78. patry says:

    Ai tenul uscat si ti se potriveste photoready, dar acesta e oil free, deci nu e pt tenul gras de fapt?.

    • SpecialKoko says:

      A fost folosit si de fete cu tenul gras si unora le-a placut, altora nu. Eu am facut o recomandare in sensul ca luceste si nu ofera aspectul matifiant pe care si-l doresc in general fetele cu ten gras. Are un finish dewy, uleios…dorit mai mult de fetele cu ten uscat. Confunzi oil-free cu matifiant. Poti sa cauti si alte review-uri pe net daca al meu ti se pare in neregula.

      • Lucia Ionela says:

         Buna. In primul rand vreau sa te felicit pentru blogul tau. E f
        interesant. As avea si eu o intrebare. Vreau sa imi schimb fondul de ten
        si nu stiu ce sa aleg intre ColorStay si Photoready. Ideea este ca eu
        am tenul usor gras si mi-e teama sa nu fac o greseala in a-l alege pe
        cel din urma. Ce sfat imi dai? mersi mult:*

  79. Kiss_supper says:

    de unde as putea sa cumpar fondu de ten ,sincer eu nu am gasit !

  80. Nadia Pavel says:

    Am acceasi parere ca si tine, credeam ca, Colorstay este minunat insa Photoready rules:) trebuie aplicat intradevar cu grija pentru ca altfel pot ramane tot delul de “umbre”:) recomand:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.