Hey Koko, cum se aplica genele false?

 


 

 


Comments

  1. pitikmumusik says:

    Ca de obicei mereu te ocupi de cererile tuturor:Xun post super tare :Xluww you girl:X

  2. pucca says:

    sa inteleg ca trebuie dezlipite la fiecare demachiere,nu?:-?

  3. pucca says:

    ah,si inca ceva…unde gasim lipiciul ala si cam la ce pret?daca mai stii si alt tip de lipici bun sa ne spui,sunt aproape convinsa ca nu il gasesc aici pe asta…:*

  4. Camelcutza says:

    Buna Koko. Si eu am folosit gene false, dar mi se parea ca ma mananca ochii si nu prea mi-a placut nici faptul ca-mi intrau in ochi. Le-am purtat mai multe zile la rand si efectul a fost foarte mito, dar ma cam deranjau. Tu cat timp le porti si cum te impaci cu ele? Frumos blog, by the way. Si eu am u blog, te astept si pe acolo:).xoxo

  5. specialk says:

    @pucca : am scris in post…"De asemenea, DUO se gaseste la Kryolan, pe genefalse.ro si cred ca si pe okazii, cel putin asa tin mint" .

    nu inteleg ce vrei sa zici…normal k le scoti cand te demachiezi…doar nu vrei sa ramai cu ele:)) nu e ca la cosmetica unde te duci si-ti pune smocuri, adik gene individuale…astea tip banda se dau jos.

  6. specialk says:

    @ pitik : 10x girly :*

  7. specialk says:

    @camelcutza : kt timp le port? adik de cate ori refolosesc o pereche? depinde de cat de bine am ingrijit-o…Pe mine nu ma deranjeaza genele…poate ai o alergie la adeziv…vezi k exista lipici special.

    p.s. … cand zici ca le-ai purtat mai multe zile la rand…le ai dat jos de fiekre data knd te ai demachiat, nu? :)) adik nu le-ai purtat incontinuu….dak da, de asta te deranjau!

  8. Helly says:

    Multu mult:* It DOES help 🙂

  9. Helly says:

    aaa..si inca ceva..mi-am cumparat si eu unele de la sephora, foarte frumoase, luuungi, cu glitter pe banda, pentru revelion..voiam sa va spun ca preturile variaza, dar toate ce le-am gasit la sephora din orasul meu, cluj-napoca, sunt sub 50 de ron si au adezivul atasat cutiei..asa ca deseori nici nu trebuie sa va cautati adezivul individual 🙂

  10. specialk says:

    Toate au adeziv…si alea la 5 Lei :))) numai ca nu stiu cat e de bun..

    Sa-mi trimiti un mail dupa ce le incerci sa-mi zici daca a fost bun adezivul. Sunt oarecum reticenta :-s

  11. ana says:

    HEI ..superbe look-uri esti prea tareee…:X dar daca nu te superi..sunt tare curioasa sa te vad fara machiaj, naturala..o frumusete naturala…si daca ai putea sa mai faci rewievs la ce iti mai cumperi ..nu de alta daca celelalte cum ar fi ala cu concealer-uri a fost prea tare:D si chiar m-ai ajutat
    te pupic!

  12. specialk says:

    ok…i'll keep that in mind 😛

  13. Helly says:

    sigur ca iti trimit..keep you posted 😉 happy new year!

  14. Helly says:

    sigur ca iti trimit..keep you posted 😉 happy new year!

  15. Special K says:

    ok…i'll keep that in mind 😛

  16. Special K says:

    Toate au adeziv…si alea la 5 Lei :))) numai ca nu stiu cat e de bun..

    Sa-mi trimiti un mail dupa ce le incerci sa-mi zici daca a fost bun adezivul. Sunt oarecum reticenta :-s

  17. pucca says:

    sa inteleg ca trebuie dezlipite la fiecare demachiere,nu?:-?

  18. Mirela Boros says:

    Buna Koko, sunt fana ta, am invatat multe cum se aplica machiajul , dar am o dilema , si anume ca de cate ori am aplicat gene false tip banda am aplicat(asa am reusit, nu stium cum :)) ) si s-a lipit OK, dar atunci cand am dat jos spre surprinderea mea s-a lipit asa incat am reusit sa smulg cateva firicel de geana. Nu stiu daca fac bine sau nu , dar am vazut si tutorialul si exact asa am aplicat genele false. Lipiciul o am de la Adeziv DUO.

    Cu sa aplic mai exact genele?Mirela de la SM :*

    • SpecialKoko says:

      Hey! Ms mult, ma bucur ca-ti place. Pai asta nu tine de modul in care aplici genele ci de felul in care le dai jos. Nu trebuie sa tragi de ele (asa e normal sa se smulga si ale tale), pune o discheta cu demachiant peste pleoapa si asteapta cateva secunde sa se dezlipeasca singure. Gasesti info la postarea despre gene false. te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.