Lay, lady, lay

Hey girls!

Nimic de make-up pentru azi! 😀 Sunt agitata, vineri e ziua cea mare…nici nu stiu la ce sa ma astept. Bine, probabil exagerez (intotdeauna exagerez) dar e totusi un nou inceput! Trebuie sa ma gandesc cum ma machiez…si nu, NU o sa fie light! :))) Acum sa nu credeti ca va incurajez sa iesiti in plina zi machiate ca mine…eu nu respect asa-zisele “reguli”! Am dezvoltat o antipatie pentru acei make-up artisti care nu stiu sa vada dincolo de norme, genu’ ala care nici macar nu se machiaza…e clar ca pentru ei make-up-ul nu e o pasiune, e doar o slujba…Si e ok, oricine trebuie sa “castige o paine” dar nu sa-i critice pe cei cu ceva spirit de inovatie, curaj si imaginatie 😉 Anyway nu incep iar pe tema asta ca ma enervez rau :)) Ideea e ca sunteti libere sa fiti ce vreti voi sa fiti, ok? M-am hotarat de mult sa nu mai judec lumea dupa aparente, dupa exterior…Pe o distanta de 100m e IMPOSIBIL sa nu primesc macar un “uite-o si pe asta cum e machiata” sau “uite-o si pe asta cum e imbracata” sau “ce cercei mari are asta”…dar nu stiu nimic despre cum sunt de fapt. Dati-le oamenilor macar o sansa, nu-i judecati inainte sa-i cunoasteti..fie ca e vb de make-up, fie ca e vorba de culoarea pielii!

About Me Myspace Comments
MyNiceSpace.com

Pff…unde am ajuns cu postu’ asta, fac paranteze ca Vadim De fapt, intrasem sa va prezint o piesa care e pe repeat de cateva zile. Enjoy!

Search Video Codes

Later edit : V-am mai spus ce VACA sunt? :)) Nu?! Va spun acum!!!  Noroc cu blog-u, am vazut si eu ca 1 pica joi, adica azi :)) Pff…ma duc sa ma culc, maine ma trezesc devreme! Apropo, cum ma machiez? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.